hren
 

U nedjelju, 03.travnja 2016. s početkom u 19.00 sati u Splitu, na nogometnom stadionu «Park mladeži»,  odigrati će se nogometna  utakmica I HNL-e, između RNK «Split» i HNK «Hajduk».

Obavještavaju se građani da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa, i to od 16 sati do završetka osiguranja. Uspostavit će se  blokada prometa (osim vozila policije i vozila s propusnicom)  u ulici Hrvatske ratne mornarice  na ulazu u parkiralište stadiona „Park mladeži“, te u ulici Put Brodarice kod ulaza u parkiralište „BIS-a“ ( u smjeru prema stadionu „Park mladeži“). 

Građani se obavještavaju da će na dan odigravanja utakmice, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, policija vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice.            

Obavijesti i upozorenja građanima:

  • zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
  • posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
  • nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
  • zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)  

Mole se građani da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_2839)

    jel ovo splitski portal ili kaštelanski portal koga briga za splita i hajduka?

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij