rumunjke

Gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa svojom zamjenicom Jadrankom Matok Bosančić u gradskoj vijećnici organizirao je prijem za delegaciju odbojkaškog kluba Medgidia iz Rumunjske povodom nadolazećih utakmica koje će odigrati protiv kaštelanskih odbojkašica, javljeno je iz Gradske uprave.

Naime, odbojkašice Kaštela danas će u 17 i 30 sati u dvorani u Kaštel Starom imati prvi dvoboj protiv rumunjske Medgidije. Obračun je to 16-finala CEV Volleyball Challenge Cup 2022., a uzvrat je na rasporedu odmah sutra u isto vrijeme.

- Želim vam dobrodošlicu u naš grad i vjerujem da će utakmice biti zanimljive jer su Kaštela poznata po odbojci i sportu općenito. Udobno se smjestite i uživajte u ljepotama našeg grada koliko vam obveze dozvoljavaju i puno sreće na predstojećem sportskom ogledu – kazao je gradonačelnik Ivanović, a riječi dobrodošlice uputila je i zamjenica gradonačelnika Matok Bosančić.

- Obje utakmice se igraju ovdje jer mi nismo u mogućnosti otići u Rumunjsku. U slučaju da odemo, morali bismo biti dva tjedna u izolaciji, bez obzira na potvrde, tako da nam je ekipa Medgidie izašla u susret i došla kod nas. Svi koji imaju COVID potvrde mogu doći na utakmice i uživati u pravoj odbojci – kazala je Mirjana Milić, team manager Odbojkaškog kluba Kaštela.

Kaštelanke su u prvom kolu u dvije gostujuće utakmice pobijedile ciparski AEL Limassol, dok su Rumunjke bile pošteđene igranja pretkola. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno