Poslove vršitelja dužnosti pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti i opće poslove u Gradskoj upravi Kaštela, prema odluci gradonačelnika Denisa Ivanovića, do novog natječaja za to radno mjesto, obnašat će Jakša Sokol,viši savjetnik – specijalist za pravne poslove.

Kako smo već informirali, dosadašnja pročelnica Sandra Zokić, prije nekoliko dana preuzela je u Zagrebu funkciju ravnateljice Uprave za poljoprivredno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište u Ministarstvu poljoprivrede.
Njenim odlaskom, zahtjevni gradski Upravni odjel koji ima nadležnost nad kulturom, sportom, socijalom, zdravstvenim djelatnostima, vjerskim udrugama, odgojem i obrazovanjem, tehničkom kulturom, udrugama branitelja i slično, ali i općim poslovima unutar Gradske uprave, ostao je bez prvog čovjeka, odnosno žene.

Kako je i najavljeno, nakon njenog odlaska imenovan je vršitelj dužnosti., a hoće li Jakša Sokol i u budućnosti ostati na čelu ovog Upravnog odjela znat će se nakon lokalnih izbora te raspisivanja natječaja za pročelnike odjela, ali i niza drugih okolnosti. No ono što se zna to je da  pred Jakšom Sokolom u narednom razdoblju nije niti malo lagan zadatak.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno