Gradski vijećnici, gradonačelnik, domaće pravne osobe, udruge građana, vijeća mjesnih odbora i najmanje deset građana koji imaju prebivalište na području grada Kaštela, od danas do  15. sijećnja mogu uputiti prijedloge o osobama, udrugama ili pravnim osobama, za koje smatraju da za Dan grada u ožujku sljedeće godine, zbog svojih posignuća i djelovanja, zaslužuju primiti neku od nagrada i priznanja Grada Kaštela.

Grad Kaštela svake godine u povodu svog dana dodjeljuje priznanja zaslužnima u kategorijama: nagrada za životno djelo, proglašavanje počasnim građaninom Kaštela, pojedinačne ili skupne godišnje nagrade te posebna nagrada za humanost, koja također može biti pojedinačna ili skupna.

- Prijedlog za dodjelu nekog od javnih priznanja Grada Kaštela podnosi se Komisiji za dodjelu javnih priznanja u pisanom obliku na propisanom obrascu, a mora sadržavati ime i prezime odnosno naziv podnositelja prijedloga, prebivalište ili sjedište podnositelja prijedloga, osobno ime ili naziv fizičke ili pravne osobe na koju se prijedlog odnosi, životopis, odnosno osnovne podatke o pravnoj ili fizičkoj osobi i njenom poslovanju, naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi prijedlog te iscrpno obrazloženje prijedloga odnosno postignuća i doprinosa radi kojih se predlaže dodjela javnog priznanja Grada Kaštela. Obrazloženje prijedloga mora biti najmanje na jednom listu papira veličine A4, osim za prijedloge za posebnu nagradu te izjavu kandidata o prihvaćanju kandidature.
Uz prijedlog predlagatelj je obvezan priložiti i odgovarajuću dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga – naveli su u Gradu.

Prijedlog s priloženom odgovarajućom dokumentacijom, dostavlja se na adresu: Grad Kaštela, Komisija za dodjelu javnih priznanja, 21212 Kaštel Sućurac, Braće Radić 1.

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 021/205-249 i 021/205-280, a detaljni podaci i potrebni obrasci mogu se naći na službenim stranicama Grada


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij