hren

NAJAVA  23. SJEDNICE
Pred vijećnicima na 23. sjednici Gradskog vijeća Grada Kaštela, koju je zbog poštivanja epidemiološkoh mjera predsjednik Ivan Udovičić sazvao za utorak, 15. rujna u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, na dnevnom redu naći će se 17 točaka dnevnog reda.  

Uz  Prijedlog odluke o isplati jednokratne financijske pomoći za sufinanciranje troškova kupnje radnih bilježnica za ovu školsku godinu, o kojoj smo već pisali, vijećnike će o sigurnosnim uvjetima na području grada, koji posljenjih dana ali i mjeseci izazivaju brojne polemike, u prošloj i prvoj polovici ove godine upoznati načelnik Policijske postaje Kaštela Neno Gudelj.

Pred vijećnicima će se naći i polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna za ovu godinu, kao i godišnji izvještaj o stanju društva „Zeleno i modro“. Izmjene  postojeće Odluke o oganizaciji parkiranja, ali i o obavljanju dimnjačarskih poslova  te Odluke o umanjenju plaćanja naknade za davanje koncesijskog odobrenja korisnicima na području Grada Kaštela, također su teme o kojima će se raspravljati.

Vijećnici će, između ostalog, odlučivati i izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju javne ustanove Javna vatrogasna postrojba Grada Kaštela kao i izmjenenama Plana davanja koncesija za 2020. godinu te srednjoročnog, odnosno trogodišnjeg plana davanja koncesija za razdoblje do 2022. godine. 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij