hren

DUGO OČEKIVANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA
U uvjetima posebnih okolnosti izazvanih epidemijom bolesti COVID-19, a sukladno uputi Ministarstva uprave, 21. sjednica Gradskog vijeća Grada Kaštela održat će se elektroničkim putem u utorak 5. svibnja u 10 sati. Na prijedlog gradonačelnika Denisa Ivanovića na rasporedu će biti pet točaka, a odluke se tiču privatnika, roditelje čija su djeca korisnici vrtića u Kaštelima te socijalno ugroženih osoba.

Prijedlog odluke o odgodi plaćanja komunalne naknade i naknade za uređenje voda za poslovne subjekte na području Grada Kaštela, prva će biti na redu, a potom i prijedlog odluke o oslobađanju plaćanja zakupnine za korištenje poslovnih prostora i javnih površina u vlasništvu Grada Kaštela.

O Prijedlogu odluke o umanjenju plaćanja zakupnine poslovnih prostora u vlasništvu Grada Kaštela, vijećnike će izvijestiti Marija Pelivan, pročelnica Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, imovinsko-pravne poslove i zaštitu okoliša.

Vijećnici će donijeti odluku i o oslobađanju plaćanja učešća roditelja u cijeni programa dječjih vrtića i to za sve vrtiće na nivou grada, bilo da je riječ o gradskom, privatnom ili vjerskom vrtiću. Dok će pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i opće poslove, Sandra Zokić izvijestiti o Prijedlogu odluke o privremenoj novčanoj pomoći.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij