hren

U SRIJEDU TREĆA SJEDNICA
Nakon pauze nešto duže od dva mjeseca, kaštelanski vijećnici, pod predsjedanjem Ivana Udovičića, sjest će u vijećničke klupe, na 3. redovnoj sjednici Gradskog vijeća, koja će se održati u srijedu, 4. listopada, s početkom u 12.30 sati.

Osim vijećničkih pitanja i prijedloga, vijećnici će raspravljati i odlučivati o prijedlogu Strategije kulturnog razvitka Kaštela za razdoblje 2017. – 2023. godine, a pred njima će se naći i izvješća o radu te financijska izvješća gradskih ustanova za 2016. godinu, Muzeja grada Kaštela, Gradske knjižnice, Dječjeg vrtića Kaštela te Javne ustanove Športski objekti.
Kako se realizirao gradski proračun u prvih šest mjeseci ove godine, bit će još jedna od aktualnih tema pred vijećnicima, kao i prijedlog odluke o izradi Plana gospodarenja otpadom za naredno petogodišnje razdoblje.

Hoće li Kaštela dobiti novu agenciju, koja će nositi naziv Razvojna agencija grada Kaštela, koja bi se bavila poticanjem razvoja gospodarstva i organizacija civilnog društva,  pratila provedbe gradskih strategija, koordinirala izradu akcijskih planova, poticala razvojne projekte, pružala savjetodavnu i tehničku pomoć u pripremi projekata, radila na promociji, provodila programe ministarstava i druge poslove, vijećnici će također imati priliku odlučiti.

Na dnevnom redu ove sjednice naći će se i uređenje civilne zaštite, članovi Savjeta mladih, kao i razrješenja i imenovanja  članova Upravnog vijeća Gradske knjižnice Kaštela,  Muzejskog vijeća Muzeja grada Kaštela te Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij