hren

ODNOSI S JAVNOŠĆU
Dojučerašnja novinarka i voditeljica Televizije Jadran, Ina Dukan, od prvog dana rujna novi je član tima kaštelanskog gradonačelnika Denisa Ivanovića, a u Gradskoj upravi Kaštela obavljat će poslove i zadatke vježbeničke prakse na radnom mjestu višeg referenta za odnose s javnošću.

Naime, Dukan, koja je u svibnju diplomirala na Pravnom fakutetu u Splitu, primljena je za sada u radni odnos u kaštelansku Gradsku upravu kao vježbenik, stručni prvostupnik upravne struke, na određeno vrijeme, odnosno 12 mjeseci koliko traje vježbenički staž.
Kao što naziv radnog mjesta kaže, obavljat će poslove glasnogovornice kao član Ureda gradonačelnika, a hoće li i nakon isteka godine dana i dalje ostati na tom mjestu ovisit će o potrebama Grada.

Ina Dukan je za vrijeme studija započela kaijeru novinarke i voditeljice, a iskustva je stjecala na trogirskom i kaštelanskom radiju, Radio Dalmaciji te Televiziji Jadran, gdje je, između ostalog, bila novinar, voditelj i urednik tjedne emisije iz Kaštela te vodila popularnu kontakt emisiju „Bez pardona“.

Poslove glasnogovornice, odnosno službenice za informiranje, do sada je u gradu Kaštela obavljala Maja Brkić, koja je će, prema neslužbenim informacijama u skoroj budućnosti novo radno mjesto imati u timu za Europske fondove.
Brkić je na mjesto glasnogovornice došla prije četiri godine, kada je Ivan Udovičić postao gradonačelnik Kaštela, a na tom mjestu zamjenila je Lenku Erceg koja je bila glasnogovornica u vrijeme mandata Josipa Berketa, koja danas radi u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti.

Očito je da gradonačelnici u svom radu daju posebnu pažnju odnosima s javnošću pa se među prvim ekipiranjima timova, uvijek nađe i potreba za novim glasnogovornicima.

O drugim mogućim promjenama ili novim članovima Ivanovićeovg tima, za sada nema službenih informacija pa se tako još uvijek ne zna hoće li SDP-ovka Višnja Špika ostati tajnica Gradskog vijeća ili će je, zbog dobre suradnje dok je predsjedavao Gradskim vijećem, Ivanović premjestiiti  „bliže sebi“, kako su govorile neke nelužbene informacije.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij