U UTORAK KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA
Predstojnik Ureda Državne uprave Splitsko-dalmatinske županije Veljan Radojković sazvao je konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Kaštela, koja će se održati u utorak, 20. lipnja s početkom u 11 sati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu.

Na konstituirajućoj sjednici će se verificirati mandati vijećnika te utvrditi tko predsjedava sjednicom do izbora novog predsjednika Gradskog vijeća. U novom sazivu Gradskog vijeća, da podsjetimo, HDZ  će imati 13 vijećnika, pet vijećnikaNezavisna lista Josipa Berketa, četiri će biti iz redova SDP-a , te po jedan vijećnik s Liste grupe birača Ivana Gotovaca, HSP-a i Akcije mladih, koji će ovom prigodom položiti i svečanu prisegu.

Nakon toga pristupit će se izboru novog predsjednika i dva potpredsjednika Gradskog vijeća, od kojih će jedan biti iz vladajuće stranke, a drugi iz redova oporbe.

Kako neslužbeno saznajemo Denisa Ivanovića, novoizabranog gradonačelnika, na mjestu predsjednika Gradskog vijeća zamijeniti će bivši gradonačelnik, Ivan Udovičić.


KOMENTARI: