hren
U jučer objavljenom tekstu "Samo lista Fabijana Danila jača od HDZ-a" ispravljamo nenamjernu pogrešku u kojoj je napisano da je svih sedam članova Vijeća MO-a Rudine osvojio HDZ.

Svih sedam članova Vijeća MO-a Radun je osvojio HDZ. Isto tako objavili smo da je HDZ s prošlogodišnjih 85 posto pao na 75 posto od ukupnog biračkog tijela, valja ispraviti i kazati kako je sa 85 posto pao na 70 posto.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost)

  [QUOTE]
  ...valja ispraviti i kazati kako je sa 85 posto pao na 70 posto
  [/QUOTE]

  Dobra vijest! ;)

  oko 14 godina prije
 • SDP -Pobjedili smo (Gost)

  Ovim je ispravkom napokon razjašnjen rezultat izbora: S ponosom izvještavamo svekoliku javnost da je HDZ pao sa 85% mandata na 70%. Naša partija je povećala broj mandata za 75%, što je jasno iz jučerašnjeg izvještaja. Svako dijete koje je ikad učilo brojeve zna da je 75% naših više od 70% njihovih. Sramota je da novinar i Slobodna Dalmacija koja se reklamira pod sloganom Slobodna informacija na ovakav perfidan način iskrivljuje rezultate izbora u Kaštilin i tako perfidno obmanjuje javnost.
  Milanka Opačić

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  Svijevremeno je bilo u Kaštilin; mislin na domaće životinje:prasac, koz, kokoši, krav,konji,pataka i pačića ali OPAČIĆA tega se ne spominjen.Kako nije sram bilo koga ili bilo šta komentirat ,kad ja izašlo na izbore cca 14% judi.ÐABALEBOVIĆI škužajte ÐABAKRUHOVIĆI.

  oko 14 godina prije
 • Svijevremenacu (SotokucoBrce)

  a kako tebe nije sram poravnavat domace zivotinje sa gore podpisanon, a koji si ti gost, ajde potpisi se, muskarcino, ili ne pizdi! :grin

  oko 14 godina prije
 • nije fer (Gost)

  Webmaster mi je skinija komentar samo ća san tija onako zdravo muški, po domaći, zadovoljit mladu, \"opako\" lipu, slobodnu divojku (i sebe, jasno) s ričima (otprilike)
  \"Milanko, molim? Opalin te golim!\" što je samo parafaza na poznatu izreku. A ko je nako mladu i smišnu ne bi opalija? Da li bi uspija -druga je stvar :grin

  Je, je, postavija san i PITANJE, ali ne izjavu (!), \"Da li ono Opačić dolazi od OPAK?\" To me zanima radi toga jer me zanima poriklo tvorbe imen i prezimen, e! :)

  Tako postoji i prezime Opačak u zapadnoj Hercegovini i sl.
  Po ovemu ća gori piše VRIÐAJUĆI I PONIŽAVAJUĆI možebit dolazi i od PATKA - PAČIĆ, a u Hrv. zagorju kažedu za pasti \"opao\" (amo reč: opala mi je olovka pod stol) pa možebit dolazi od PADATI.

  A i ono \"opak\" znači zločest, ali ima i preneseno značenje \"strašan, jak, prodoran, silovit\" i sl.

  A eno i gradonačelnik Zagreba i šef još koječega ima prezime BAND-ić pa vidite dokle je dogura.

  I DA BUDE SVIMA JASNO: VEZA S PREZIMENOM OPAČIĆ I S TIME DA JE NETKO NA VLASTI ILI NEKOJ STRANCI JE [I]SASVIM SJUČAJNA[/I]
  :grin

  Eto webmasteru, ako ti se ne sviđa, briši onoga gore pa moš i mene, a za prav reć, ako ćeš ovo skidat onda moš i još 20% toga goreg od ovog na drugim mistima !!! E pa sad kako oš !

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  :roll :cry :x :sigh :p 8) ;) :grin :)

  oko 14 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij