hren

Izrada Razvojne strategije za period 2015 – 2020. Grada Kaštela, strateški bitnog dokumenta na kojem se bazira budući razvoj Grada je u tijeku.

Zainteresiranim građanima ovim putem upućujemo poziv na sudjelovanje, ispunjavanjem upitnika koji je priložen na dnu stranice kako bi svojim odgovorima pridonijeli kvaliteti cjelokupnog segmenta kvalitetne izrade tog bitnog strateškog dokumenta.

Strategijom bi se sagledala postojeća situacija i odredili bi se smjerovi u kojima se treba kretati gospodarski razvoj Grada i pratećih društvenih aktivnosti, a poseban naglasak je na stvaranju preduvjeta za otvaranje i formiranje novih radnih mjesta.

Grad već posjeduje Bazu razvojnih projekata i Akcijski plan financiranja kroz EU fondove, stoga će i ti dokumenti biti uključeni u strategiju.

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće obratite se na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefonski broj: 021/205-223.  Ovaj obrazac možete poslati poštom, donijeti osobno ili poslati u elektronskom obliku na navedeni kontakt.

Grad Kaštela – upitnik za strategiju


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij