hren
 

IZ UO ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI
Petak, 16. listopada, zadnji je dan za podnošenje prijava javnih potreba iz društvenih djelatnosti I javnih potreba socijalne skrbi I zdravstvene zaštite, za udruge, ustanove, trgovačka društva, umjetničke organizacije, samostalne umjetnike i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti navedenih programa.

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Kaštela uputio je polovinom rujna poziv zainteresiranima, a kao krajnji rok naveden je posljednji radni dan ovog tjedna.
Javne potrebe u društvenim djelatnostima odnose se na javne potrebe u školstvu, kulturi, tehničkoj kulturi, sportu, a u javne potrebu ulaze i one iz resursa socijalne politike i zdravstvene zaštite. Za ove javne potrebe sredstva se osiguravaju iz proračuna Grada, jer se radi o programima i manifestacijama od interesa za Kaštela, zbog čega je od izuzetne važnosti na vrijeme dostaviti prijave.

U nastavku su pozivi za prijave te obrasci prijavnica

Poziv za društvene djelatnosti možete skinuti OVDJE

Prijavnicu za društvene djelatnosti možete skinuti OVDJE

Poziv za socijalnu skrb i i zdravstvenu zaštitu možete skinuti OVDJE

Prijavnicu za socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu možete skinuti OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_6127)

    Kad je već riječ o raznim potrebama društvenog karaktera, a znam da ovo nije mjesto za slijedeće ali ipak želim nekoga od naših komunalaca zapitati kad će se na autobusnom stajalištu u Kaštel Štafiliću tj. na nadstrešnici staviti bočne stranice kako nas ne bi močila kiša i tukao vjetar. Naime postojala je stranica sa zapadne strane, koju je netko preko noći jednostavno odvidao i odnio, postojao je i koš koji su divljaci zapalili, ali nama sve to treba. Žalosno, jer mi poreznici sve to plaćamo, pa i autobusne karte za đake koji se ponašaju kao da su neka uzvišena vrsta, te ne vide pokraj sebe nemoćne starce i invalide, rijetko se nekome ustanu, a mi se svi hvalimo kako nam djeca dobro uče i kako su u svemu uspješna. Čast izuzecima, jer takvi su rijetki i hvala im.

    oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij