hren

HITNO DOSTAVITI IZJAVU
Pozivaju se korisnici zajamčene minimalne naknade s područja Grada Kaštela da dostave Upravnom odjelu za društvene djelatnosti ( IV. kat soba 8.) vlastoručno potpisanu izjavu da se griju na drva zbog priznavanja prava na troškove ogrjeva.

Potpisana izjava o grijanju na drva je preduvjet ostvarenja ovog prava i bez priložene izjave Splitsko-dalmatinska županija neće doznačiti sredstva za isplatu troškova ogrjeva za ovu godinu.

Od korisnika zajamčene minimalne naknade traži se žurno dostavljanje potpisane izjave zbog dostavljanja iste Splitsko-dalmatinskoj županiji.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • prodani (Gost_1196)

  :p jeman mirovinice ništok manje od dvi ijade kun. naša eskort dama Justita mi je u ime pravde dodilila pravomoćnu presudicu o izgubjenom sporu, tako da jemaden misečno oko cirka ijadu i dvista pedeset kun, a naslidija san imanje od brat bratu milijun euri. neki mudri bi na to rekli: prodaj pa užiji; a ja mislin barenko ka i ovi državu. :p jesan li i ja korisnik? :p

  oko 5 godina prije
 • (Gost_783)

  Cek ko ima prava

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1090)

  bidni korisnici..a ko ce im dat za olovku i papir..a o zurnosti..da ne govorim..i ona kosta ..o administracijo..administracijo..;)

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij