hren
 

UKUPNO 93 STIPENDIJE
Povjerenstvo za dodjelu stipendija, na ovog četvrtka održanoj sjednici utvrdilo je prijedloge lista kandidata za dodjelu stipendija Grada Kaštela za školsku/akademsku godinu 2014./2015.

Grad će dodijeliti sveukupno 93 stipendije, od toga 19 učeničkih i 32 studentske stipendije. Također, stipendije će se dodijeliti i prema socijalnom statusu od čega 15 učeničkih i 27 studentskih.
Stipendija Grada Kaštela dodjeljuje se na period od 10 mjeseci. Za učenike iznosi 400,00 kuna mjesečno, a za studente 800,00 kuna mjesečno.

Popis kandidata pogledajte na ovom LINKU

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (66)

Učitaj prethodne komentare
 • za gosta 7906 (Gost_8044)

  ne znam koje razine ali su sigurno 2-3 profesora. i to tipa mat. eng. fizika,hrv....

  oko 5 godina prije
 • (Gost_166)

  kako vas nije sramota...svaka osoba koja se nasla na listi se trudila za prosjek i ocjene, neki malo vise neki malo manje al nemate pravo osporavati trud kojeg ne znate koliko je bilo...to sta idete mioc, marulic ili neku drugu splitsku gimnaziju ne znaci da ste pametniji i vrijedniji od ucenika koji pohadjaju poljoprivrednu skolu tj. njihovu gimnaziju...isto tako jako je ruzno reci da je npr. ekonomija laksi fakultet od fesb-a jer svaki fakultet je tezak na svoj nacin i svatko je bira sam sto zeli studirat...cestitke svim kandidatima na zasluzenim stipendijama

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9215)

  Sramotni komentari za ovu sredinu...najbolje je da zatvorimo sve srednjoškolske odjele u kaštelima, neka ništa ne postoji, kad se nastava, kako se piše, održava u kafićima. kako vas nije sram! Gimnazija postoji bar desetak godina, predaju isti profesori koji predaju u toj poljoprivrednoj, a nije samo poljoprivredna,a nekoliko profesora je među onima koji ocjenjuju i ispravljaju testove na državnoj maturi. zamisli čuda....iz poljoprivredne a rade na državnoj maturi...

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8240)

  slažen se sa Vama goste 9215
  Baš smo skloni svoje gadit.
  Nije fer.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7616)

  Dico nemojte se bunit nego se uvatite knjige i povećajte prosjek pa će te možda sljedeću godinu i vi dobit stipendiju

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6023)

  „(Gost_9215) Sramotni komentari za ovu sredinu...najbolje je da zatvorimo sve srednjoškolske odjele u kaštelima, neka ništa ne postoji, kad se nastava, kako se piše, održava u kafićima. kako vas nije sram! ………“

  Jedino moguće rješenje je konačno osamostaljenje gimnazije sa potpuno novim nastavnim kadrom, a uz zadržavanje strukovne poljoprivredno-šumarske kao samostalne škole. Tada se neće događati upisi bez ikakvih kriterija što je do sada bio slučaj u toj školi (najbolja potvrda za to je nedavna ružna afera sa upisima), a sve kao posljedica loše reputacije koju ista ima u posljednjih dvadesetak godina. Nigdje u državi se ne događa kao u Kaštelima, gradu od blizu pedeset tisuća stanovnika, da pri upisima nije moguće popuniti niti ta dva postojeća razredna odjeljenja gimnazije. Zbog grčevite borbe za zadržavanja prekobrojnog uhljebljenog kadra u toj školi svi kriteriji pri upisima i ocjenjivanju morali su biti srozani do samoga dna.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3119)

  "......to sta idete mioc, marulic ili neku drugu splitsku gimnaziju ne znaci da ste pametniji i vrijedniji od ucenika koji pohadjaju poljoprivrednu skolu tj. njihovu gimnaziju...isto tako jako je ruzno reci da je npr. ekonomija laksi fakultet od fesb-a..."

  Kvaliteta gimnazije se očituje u uspjehu njihovih maturanata na državnoj maturi. Težina fakulteta se očituje u odnosu broja završenih prema upisanima, srednjoj ocjeni studiranja i kvaliteti kadra koji ga upisuje. dakle, sve je mjerljivo i usporedivo, a licemjerno je branit paušalno i (možebitno) nekvalitetnije škole samo zato šta su "naše" ili zato šta su naša dica u njima.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3119)

  "Nigdje u državi se ne događa kao u Kaštelima, gradu od blizu pedeset tisuća stanovnika, da pri upisima nije moguće popuniti niti ta dva postojeća razredna odjeljenja gimnazije. "

  I šta mislite, u komu je problem?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9180)

  Odgovara: # 354759

  I šta mislite, u komu je problem?

  U ,na sreću za njih, dobro informiranim roditeljima koji su prisiljeni trošit pare dici za put u St i Tg da bi in se dica uredno obrazovala.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_2537)

  Gost_9180)
  Odgovara: # 354759

  I šta mislite, u komu je problem.
  U ,na sreću za njih, dobro informiranim roditeljima koji su prisiljeni trošit pare dici za put u St i Tg da bi in se dica uredno obrazovala....

  Upravo tako, da te škole imalo valjaju, ne bi nam profesori i školski pedagozi u osnovnoj školi dicu savjetovali da ne idu u I ili II GIM, ili kašt.gimnaziju već da im je kvaliteta znanja i zalaganja za Nazora,Marulića ili Mioca.
  Nažalost, svih Vas lokalpatriota , činjenica je da dica koja završe Nazora, Mioca ili Marulića bez problema završavaju A razinu drž.mature i to sa izvrnim rezultatima i tu dicu je tribalo stipendirati i motivirati ih da tako nastave.Ta dica će, nadam se na osnovi svog znanja dobiti neke druge stipendije van granica ove Lijepe naše i ovog mačehinskog grada i upisati fakultete van ovih granica.
  Ta dica su bila dovoljna pametna da odaberu u koju će školu ići jer su prethodne generacije pokazale s kojim znanjem izlaze iz tih škola.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_2537)

  I na vašu žalost, zna se koja su dica upisala prvu, drugu, našu gimnaziju i neke druge opće gim...to su dica koja pri upisu u srednju škola nisu imala dovoljan bodova za znanjem prestižne gimnazije i ona dica koja su znala da unatoč tome šta su osn.školu završila s 5,0 nisu sposobna svladati gradivo ovih drugih gim. pa su se pametno upisala u manje zahtjevne škole.
  Nije fer da ste svu dicu strpali u isti koš jer im time šaljete krive poruke.
  Ali nema veze, imamo mi Nazorovci, Marulići...pametnu dicu koja će se s tim znati nositi.
  Mi roditelji ćemo naći načina pomoći im, makar se odrekli koječega u životu.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3147)

  "Nažalost, svih Vas lokalpatriota , činjenica je da dica koja završe Nazora, Mioca ili Marulića bez problema završavaju A razinu drž.mature i to sa izvrnim rezultatima i tu dicu je tribalo stipendirati i motivirati ih da tako nastave.Ta dica će, nadam se na osnovi svog znanja dobiti neke druge stipendije van granica ove Lijepe naše i ovog mačehinskog grada i upisati fakultete van ovih granica."

  Bravo, svaka ti piva.;)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3147)

  "Nije fer da ste svu dicu strpali u isti koš jer im time šaljete krive poruke."

  Ovakve uravnilovke nije bilo ni u komunizmu. A savjet poljoprivrednoj školi: otvorite i domaćinsku školu, također za ,zna se, čiju žensku smotanu dicu koja nisu za nijedan normalni program. Stari će se sitit i toga vrimena.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3217)

  Jedino moguće rješenje je konačno osamostaljenje gimnazije sa potpuno novim nastavnim kadrom,
  ___________________

  Upravo to je obećao prof. Omrćen još prije dvije godine. Zašto obećanje nije održao treba pitati njega:
  Grad Kaštela uskoro će imati svoju gimnaziju!
  − Na održanom sastanku dogovorili smo da što hitnije, po mogućnosti već do polugodišta, Osnovnu školu kneza Trpimira u Kaštel Gomilici napuste sva četiri razreda Gimnazije i presele se u zgradu Srednje škole braće Radić u Nehaj. Riječ je o problemu koji traje godinama, a preseljenjem Gimnazije ta će se škola, koja ima najviše djece u Kaštelima, donekle rasteretiti. Županija će, kao osnivač, pomoći manjim financijskim sredstvima u uređenju učionica − kazao je profesor Omrčen, navodeći da će preseljenje Gimnazije u Srednju školu braće Radić biti privremeno. ........

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3217)

  .......... Smanjit će se i putni troškovi

  − Nakon što se djeca OŠ “Bijaći” presele u novu školsku zgradu u Kaštel Novom, u staroj zgradi osnovat će se samostalna gimnazija jer Kaštela, kao drugi grad po veličini u našoj županiji, zaslužuje takvu školu. Nije logično da djeca iz Kaštela putuju u gimnaziju u Split ili Trogir.

  Time bi se rasteretile splitske i trogirska gimnazija, u koje se sada upisuju mnoga kaštelanska djeca, a smanjili bi se i troškovi prijevoza jer bi djeca pohađala školu koja je najbliže njihovu mjestu stanovanja, što propisuje i Zakon − drži profesor Omrčen.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3147)

  "Upravo to je obećao prof. Omrćen još prije dvije godine. Zašto obećanje nije održao treba pitati njega:"

  On je sebe uvalija.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3147)

  I onda štitija Vrbanovića

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3171)

  Odgovara: # 354782

  Jako važno šta ga je Omrčen štitija, ništa neočekivanog. Problem je što su mu tada punu podršku dali svi djelatnici škole - podršku njegovom protupropisnom radu, a sada ti isti očekuju od roditelja da valjda sa punim povjerenjem prepuste svoju dicu osobama sa takvim shvaćanjem prava, pravde i etike.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7130)

  Odgovara: # 354773

  Koji komentar, prepun gorčine, roditelja (pretpostavljam) čije je uspješno dijete upisalo prestižnu splitsku gimnaziju, ali valjda nije dobilo stipendiju svoga gradića ... Nema veze , jer će iz te gimnazije bez problema upisati vrhunski fakultet, zbog vrhunskog znanja stečenog kod najboljih predavača, i sve će biti vrhunsko....Moje se upisalo u kaštelansku gimnaziju. Lipo mu je, ima nastavu samo ujutro, dolazi u normalnu uru na ručak, popodne se ima vimena odmoriti , naučiti, ide redovito na treninge, nije pod stresom, stigne pogledat film, prošetati psa, družiti se s ekipom i ne želim ga opteretiti prevelikim očekivanjima.Svjesno je važnosti školovanja i samo će odabrati svoj put u skladu sa rezultatima svoga rada, svojim željama i mogućnostima.

  oko 5 godina prije
 • 1212 (Gost_2844)

  Moj sin je bivši učenik kaštelanske gimnazije i ne znam koji su vaši problemi?
  Od 10 prijavljenih fakulteta prošao je prag na 9 fakulteta i to dosta visoko.Pametnom dosta.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9814)

  zavrsila san sve razrede sa 5.0 i upisala san 2 gimnaziju u splitu,maturantica san i dalje prolazim sa 5.0..to je cisto bia moj izbor.i ne vidim po cemu je sad taj moj uspjeh slabiji od nekoga iz marulica itd...i ja ucin i ja se trudin i nadan se najboljem...i aj da vidim toga koje reka da ta dica koja su upisala skolu poput moje nisu bila sposobna ic u neku kao ''napredniju'' gimnaziju.da mi sad das visu razinu matematike rijesila bi je bez problema...in your face!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3147)

  "Moje se upisalo u kaštelansku gimnaziju. Lipo mu je, ima nastavu samo ujutro, dolazi u normalnu uru na ručak, popodne se ima vimena odmoriti , naučiti, ide redovito na treninge, nije pod stresom, stigne pogledat film, prošetati psa, družiti se s ekipom i ne želim ga opteretiti prevelikim očekivanjima"

  Pravi đak. Poljoprivredne škole...

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3147)

  Ne triba se pinit, jer su rezultati (konačno) mjerljivi: pogledajte statistiku prolaza na maturi, kako ukupno, tako i po predmetima. Npr., znam za treću gimnaziju da su po svemu prvi, čak i po uspjehu u engleskom jeziku (umjesto jezičara). To govori o kvaliteti, kako učenika, tako i programa i nastavnika. A ova mala šta ima 5,0 u poljoprivrednoj gimnaziji, neka se ne zavarava: učenici treće redovito imaju lošije zaključene ocjene, ali to debelo nadoknade znanjem na maturi i redovito upisuju fakultete koje god požele.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3147)

  Pardon, mala je učenik druge, a ne poljoprivredne.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_614)

  znaju judi šta daju repeticije iz matematike sa kakvim znanjem oni nešto lošiji učenici izlaze iz poljoprivredne. ima ih dosta koji nakon 11 ili 12 godina školovanja nisu uspili savladat ni osnovne računske operacije. a ovi gori pišu hvalospjeve i pričaju o kriterijima ocjenjivanja.:)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8550)

  ako ovi u poljoprivrednoj ne žele radit kako triba i ne moraju, neka iskuse kako je radit kod privatnih poslodavaca. rasformirat školu pa sve ispočetka sa novim kadrom. raspisat novi natječaj pa dat priliku mladim profešurima željnim rada kojih ne fali na hzz-u.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5045)

  kad budu..odlazili..na "privremeni rad u inozemstvo"sa svim tim diplomama..moci ce biti roblje..i guzice brisati..zato..;)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6143)

  ha ha ha bravo goste 5045

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7110)

  Nikad mi nije bilo jasno zašto neki ljudi imaju neopravdane razloge gadit neke gimnazije...i to koliko sam uspila skužit iz sasvim neutemeljenih razloga, neko im je reka da su 1. i 2. gimnazija lakše i ajmo se sad toga držat... Gost_2537 ne znan jesi roditelj/učenik ali volila bi vidit tebe/tvoje dite kako završava te gimnazije lako i bez imalo truda. Ja, kao bivša učenica 1. gimnazije najiskrenije tvrdim da se u školi radit mora, i da je većina profesora jako jako kvalitetna, dali su mi znanje na kojem ću im vječno biti zahvalna i za koje tek sad na faksu shvaćan koliko san u startu imam prednosti u dosta stvari. I ako pogledaš rezultate državne mature iz 2013. možeš vidit da su se u top 10 škola ugurale samo dvi splitske: MIOC i 1. gimnazija. Zato molin te ne pričaj o nečemu šta ne znaš i šta si načuja od ljudi koji još manje znaju...puno pozdrava i malo manje predrasuda u životu

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3845)

  Odgovara: # 354771

  I šta mislite, u komu je problem.
  U ,na sreću za njih, dobro informiranim roditeljima koji su prisiljeni trošit pare dici za put u St i Tg da bi in se dica uredno obrazovala....

  "Upravo tako, da te škole imalo valjaju, ne bi nam profesori i školski pedagozi u osnovnoj školi dicu savjetovali da ne idu u I ili II GIM, ili kašt.gimnaziju već da im je kvaliteta znanja i zalaganja za Nazora,Marulića ili Mioca."
  Sramotno za profesore a osobito pedagoge ovako utjecati na učenike i njihove roditelje o izboru škole koju trebaju upisati njihovi završeni osmaši.
  Očemu se tu radi? Tko je od tih profesora i pedagoga takve informacije za i protiv ovlašten i kompetentan. Odgovor je nitko i to rade protuzakonito izvan svojih ovlasti i kompetencija. Sve bi ih trebalo prijaviti inspekciji i Ministarstvu. Umjesto da tračaju i ogovaraju s učenicima i roditeljima imaju oni puno pametnijeg posla u rad sa učenicima: riješiti zadatak više, poradti na odgoju,pristojnosti, poticati humanitaran rad...

  oko 5 godina prije
 • 2345 (Gost_199)

  Koliko primitivizma, ljudskog jada i konačno neznanja ima u ovim komentarima o kaštelanskoj gimnaziji. "O ta uska varoš, ti uski ljudi."

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6029)

  Od sveg srca želim da nas upravo ovi stipendisti grada Kaštela izvuku iz krize. Očekujem da nas studenti odjela mora (ili kako već?), filozofskog fakulteta i ekonomskog izvuku iz ovog stanja.

  1. i 2. jezična gimnazija su znanjem ispod tehničkih škola (vidljivo na fakultetima s kojim predznanjem dolaze). I pitanje za gospon Bonacina, kako je netko sa mjesečnim primanjima od 1400 kn po članu mogao dobiti 3 boda za studentsku soci stipendiju?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1556)

  Koliko jada i bijede u ovim komentarima !!!!!
  Cestitke svim stipendistima :)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3194)

  odlazite..vi nam niste potrebiti..zele..vam od svega srca..drugovi milanovic i yusipovic..;)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6141)

  Moj sin je završio kaštelansku gimnaziju...sada je peta godina na fesb-u i na listi je za stipendiju...o čemu Vi pišete...JC

  oko 5 godina prije
 • (Gost_177)

  Gost 3845 - Sramotno za profesore a osobito pedagoge ovako utjecati na učenike i njihove roditelje o izboru škole koju trebaju upisati njihovi završeni osmaši.
  Očemu se tu radi? Tko je od tih profesora i pedagoga takve informacije za i protiv ovlašten i kompetentan. Odgovor je nitko i to rade protuzakonito izvan svojih ovlasti i kompetencija. Sve bi ih trebalo prijaviti inspekciji i Ministarstvu. Umjesto da tračaju i ogovaraju s učenicima i roditeljima imaju oni puno pametnijeg posla u rad sa učenicima: riješiti zadatak više, poradti na odgoju,pristojnosti, poticati humanitaran rad...


  Nastavnici u osnovnim školama niti tračaju niti ogovaraju s učenicima i roditeljima nego kao moralne osobe s punim pravom upozoravaju koju je srednju školu preporučljivo zaobići u širokom luku neovisno radi li se o strukovnim ili gimnazijskim odjeljenjima. I hvala im na tome!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9191)

  Sve splitske i trogirska gimnazija su odlične, razlike su vrlo male. Uspoređivati ih sa kaštelanskom poljoprivredno-šumarsko-veterinarsko-prehrambenom gimnazijom je besmislica i bezobrazluk.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3845)

  Odgovara: # 354868

  Preporuka "moralnih nastavnika "je nestručna i izvan ovlasti nastavnika osnovnih škola. Postoje stručne službe za profesionalnu orjentaciju koja pomaže učenicima i njihovim roditeljima, ako im je pomoć potrebna.I dalje tvrdim da bi nastavnici u osnovnim školama trebali poraditi na odgoju i obrazovanju učenika, a ne baviti aktivnostima izvan propisa i etičkog kodeksa Njihovi ravnatelji bi trebali kontrolirati protuzakonite aktivnosti svojih nastavnika i pedagoga. Kako netko tko je zaposlenik u MZOS smije govoriti roditeljima i učenicima" koje škole treba zaobići u širokom luku" kada su sve škole u sustavu MZOS i svi nastavnici radne kolege. Takve preporuke mogli bi eventalno koristiti nastavnici i pedagozi privatnih škola, ali im vlasnik sigurno ne bi dopustio. Zaista bi svi u sustavu hrvatskog školstva trebali raditi u interesu učenika, a ne trovati ih i elitističkim preferencijama. Učenici su sposobni sami odabrati svoju srednju školu i treba im to omogućiti.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6315)

  Svaki fakultet je tezak na svoj nacin. Ali nije bas ista kolicina gradiva. Nije isto imat 5 na ekonomiji ili umjetnickoj akademiji i na FESBu ili Medicini. Svako neka dobije ali neka se ne trpa sve u isti kos. I to da nema niko stipendiju od studenata ispod 4.7 prosjeka je pomalo tuzno. Drugi gradovi stipendiraju i do 4.0 a u nas se moras mislit sa 4.7 oces li dobit.

  oko 5 godina prije
 • 3845 (Gost_1218)

  "Zaista bi svi u sustavu hrvatskog školstva trebali raditi u interesu učenika,"
  Sva ta upozorenja učenicima usmjerena su jedino i isključivo protiv kaštelanske srednje škole, a za to postoje i te kako dobri razlozi o kojima je već i previše komentirano na ovom Portalu.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3845)

  Hvala na objašnjenju, mislim da bi bilo korektnije zatvaranje škole zatražiti od osnivača ,a to je županija splitsko-dalmatinska i MZOS ,nego manipulirati vlastitom djecom i njih nešto nagovarati i savjetovati protiv te škole. Organizirajte referendum, pišite peticije, iziđite na ulicu sa transparentima, idite u Zagreb u ministarstvo ,tražite prijem kod predsjednika, premijerai ,ministra. Koriste sve oblike demokracije budite hrabri i odlučni ,a djecu ostavite na miru mogli bi vam zamjeriti na kukavičluku.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4051)

  triba uvest državnu maturu isprid komisije za dodjelu stipendije pa nek se vidi ko koliko zna eto to sam zaključila s obzirom na ove komentare i eto ti pravde

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1556)

  Vi koji ste nezadovoljni bolje bi bilo ostavit se komentiranja i pepirke a ove godine zagrijat malo stolicu da se dogodine nadjete na ovom popisu kojega samo gadite !!!!!!!!!!!!!!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7137)

  primitivke i primitivci, biće su ovi šta gade kaštelansku školu završili puste fakultete

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5515)

  "Sve splitske i trogirska gimnazija su odlične, razlike su vrlo male. Uspoređivati ih sa kaštelanskom poljoprivredno-šumarsko-veterinarsko-prehrambenom gimnazijom je besmislica i bezobrazluk."

  Prvo uglavnom točno. Drugo u potpunosti. Savjet roditeljima koji žele dobro dici: ne odlučujte linijom manjeg otpora i kako lakše doć do mature, upregnite sebe i dicu prema kvaliteti. I za kasnije: ne šaljite ih u Mostar, na prometni u Zg, na Hr studije, nego na konkretne fakultete koji se, koliko - toliko priznaju i vanka jer odgajate dicu za idućih 50 godin.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6130)

  Ajde svitu, izmorili ste dicu putujući u Split , pa još kad se satraveni vrate ne stignu sve naučiti, a da nisu pod stresom, jer svima nama dan traje 24 sata ,a škola prid vratima. Sad se još jedino možete tješiti ovin komentarima kako kaštelanska gimnazija ništa ne valja.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8134)

  "Ajde svitu, izmorili ste dicu putujući u Split "

  To je uvik bilo i bit će: ko oće kvalitetu, mora se pomučit. Nekad se studiralo u Beču, Pragu, Padovi, pa Zagrebu i Beogradu, a kaštelanima je teško poć do Splita, a u svaku kuću jema po dva auta.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4165)

  aza njiove morbine nije problem putovat i na kraj svita

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1200)

  (Gost_3147) "Upravo to je obećao prof. Omrćen još prije dvije godine. Zašto obećanje nije održao treba pitati njega:"
  On je sebe uvalija.
  (Gost_3147)
  I onda štitija Vrbanovića

  Oće li ikad odgovarat bivši diretur i oni profešuri šta su mu držali stranu radi potpunog srozavanja ugleda polj. škole na koju su Kaštelani pri njegovog "ravnanja" s pravom bili ponosni.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5241)

  Odgovara: # 355052

  A išli su ljudi kraj splitskih fakulteta i u Mostar po diplomu.

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij