hren

ZAKAZANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA
Kaštelanski vijećnici ovog će petka, 25. srpnja, na redovnoj sjednici Gradskog vijeća, raspravljati i odlučivati o 10 točaka dnevnog reda, a među njima i o raspisivanju izbora za vijeća mjesnih odbora te imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića Kaštela.

Vijećnici će tako odlučiti hoće li dosadašnja ravnateljica Ivanka Vučica obnašati funkciju ravnateljice i u narednom mandatu prema prijedlogu Upravnog vijeća DV Kaštela.

Na ovoj sjednici prisegnut će i novi član Gradskog vijeća, kojeg odredi HDZ, jer je dosadašnja vijećnica s njihove liste Antonija Teskera dala ostavku na dužnost članice.

Na dnevnom redu nalazi se i Savjet mladih, izmjene i dopune Statuta grada, odluka o postavljanju privremenih objekata,  izmjena Odluke o parkiranju te izmjene i dopune Odluke o osnivanju Vlastitog pogona.

Početak sjednice je u 10 sati.


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • (Gost_2113)

  Zar nema nitko drugi tko zadovoljava uvjete za radno mjesto ravnateljice, osim te navedene osobe na čiji su rad prisutne dugogodišnje primjedbe sa svih strana?????

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5145)

  Zašto na dnevnom redu nije točka o Dozvoli za spaljivanje smeća u Cemexa? Vijećnici bi trebali raspraviti o tome, jer spalionica smeća će imati velike i negativne posljedice za Kaštela.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8917)

  Pa dotićna dama treba ostat ravnateljica

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7200)

  Je,triba ostat ravnateljica jerbo je to nasljedna titula, ka ono, rodiš se s titulon,svi ostali kandidati su niža kasta jer nemaju iskaznicu adezeja, ka Ivo šta je svoju prida Jaci, to je uobičajena praksa u njiovoj partiji!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6015)

  I ja ću se kandidirat jednom zgodom!

  oko 6 godina prije
 • Timotije (Gost_8164)

  Zasto prije nisu bile sjednice petkom a ne daj boze ponediljkom
  Moderni menagement

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9159)

  Bez obzira na nepoštivanje zakona, nerad ,nezadovoljstvo roditelja i zaposlenika ravnateljica ostaje na svojoj poziciji, ne zato šta ima najbolje uvjete, naprotiv, nego zato šta odgovara vladajućoj stranci u Kaštelima, ko će koga, ako neće svoj svoga!!!!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4153)

  Mukte van je i da su sjednice svaki dan jer u ovom nazovi gradu se stanje nije prominilo nabolje zadnjih 20 godina zahvaljujući, zna se komu!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5148)

  Sad Bonacin kuco kad je Cemex u pitanju a prije je diza bune,sjenice GV svako 6 mj,Žarko nema fala bogu nikakvi primjedbi ni na vrtić u Štafiliću sve štima.Gradonačelnik u kampanji na plakate stavio svoj broj da ga se može zvati od 0-24 a sada se gori na 5 katu zakljućaju blindiranim vratima tako da niko nemože poviriti osim podobni HDZ ovaca i tako bi se moglo još nabrajati.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6213)

  Goste 5148----još mi nemamo nezavisno novinarstvo,eto ovaj što ste ga imenovali piše o svećeniku ,a u crikvu ne ide niti ga poznaje,znamo svi da je sve u režiji lokal vladajućih,mi ostali smo STOKA SITNOG ZUBA.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8533)

  Gostu 5148 na 5 katu su vrata otvorena svakome i možete doći bez najave i ući kod gradonaćelnika a ne da ga čuvaju kao berketa stražari.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5148)

  Gost 8533 lažete jer sam u nekoliko navrata pokušao doći pa me nije pustilo a na oni broj se nikome ne javlja,za doć do njega mora se imati šifra a to imaju samo podobni ZNA SE, ako se meni ne viruje neka pokušaju pa će se uvjeriti ka šta sam se nažalo0st i ja uvjerio.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7764)

  Neće ni karavane dovika!!!!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2189)

  "na 5 katu su vrata otvorena svakome i možete doći bez najave i ući kod gradonaćelnika a ne da ga čuvaju kao berketa stražari."

  Triba se zapitat od koga se čuvalo Berketa, kad ti isti nasilnici nisu opasni po Udovičića. Čiji su simpatizeri,a?

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij