hren

ZA ZASLUGE, DUGOGODIŠNJI RAD I HUMANITARNO DJELOVANJE
Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Kaštela, odlučeno je o ovogodišnjim dobitnicima nagrada Grada Kaštela, koja se svake godine uručuje prigodom proslave Dana Grada.

Vijećnici su prihvatili prijedloge Komisije za dodjelu javnih priznanja pa će tako ove godine nagradu za životno djelo dobiti dugogodišnji aktivni član DVD-a Mladost iz Kaštel Sućurca, Miroslav Sokol.

Osobne nagrade za 2012. godinu primit će članovi gradskog Povjerenstva za zaštitu okoliša Benedikt Aljinović, Goranka Adam, Juraj Kamenjarin i Ivana Rajčić.

Skupne nagrade primiti će nogometni klub Jadran, koji je prošle godine slavio svoju 90. obljetnicu, udruga Lučonoše Domovinskog rata, zbog doprinosa spomenu na žrtve Domovinskog rata, udruga Dobri pastir za promicanje kršćanskih vrijednosti te šahovski klub Petar Sedlar Pepe za 60. rođendan.

Osobnu nagradu dobiti će i dobrovoljni darivatelj krvi Krunoslav Čmrlec, koji je krva darovao 100 puta,dok će nagrade za humanitarno djelo otići u ruke hrabre Katarine Prungl i  policajca Tomislava Lijića kao izraz osobite zahvalnosti u spašavanju i namjeri spašavanja osoba.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij