hren
KAŠTELA • Članovi Gradskog vijeća usvojili su proračuna grada za 2004. godinu. Prema riječima Sanje Viculin, pročelnice Gradskog odjela za financije, u 2004. godini ostvareni su prihodi u iznosu od 70.059.984 kune i rashodi od 66.280.971 kunu. Prihvaćen je i prijedlog kaštelanskog dogradonačelnika Predraga Zekića da dužnost dogradonačelnika obnašati volonterski zbog odlaska na novo radno mjesto u HŽ.

Pavo Maglica (HSP) postavio je vijećničko pitanje o problemu gomilanja automobilskih olupina na području stare jezgre Kaštel Kambelovca. Ivan Čagalj, član Poglavarstva za gospodarstvo i zaštitu okoliša, odgovorio je kako je na teren izišla inspekcija zaštite okoliša koja je vlasniku navedenog otpada naložila da ga ukloni u roku od sedam dana.

U ime Kluba vijećnika SDP-a i HNS-a Mišo Peran zatražio je od predsjednika Gradskog vijeća Ante Grepe da podnese ostavku jer je na autobusnoj stanici u Kaštel Starom bespravno izgradio građevinski objekt. Ante Grepo odgovorio je kako je sporni objekt unajmio privatnom poduzetniku koji ga je uz dozvolu nadležnih institucija i proširio.

Gordana Vanjak (SDP) zatražila je od predsjednika Gradskog vijeća da joj se dostave pismenim putem sve informacije financijskih iznosa koji su iz gradskog proračuna u 2003. i 2004. godini dodijeljeni političkim strankama s područja grada Kaštela.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij