hren
 
U povodu obilježavanja Dana grada Kaštela Klub DDK Adriachem u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Kaštela u petak, 6. ožujka organizira prvu ovogodišnju akciju darivanja krvi koja će se od 8 do 13 sati održati u prostorijama Vatrogasnog doma u Kaštel Gomilici.

Nakon akcije održat će se skupština Kluba i domjenak s predstavnicima klubova DDK Udruge petrokemijske industrije Hrvatske iz Siska, Kutine, Rijeke, Zagreba.

Inače, trojici članova DDK Adriachem - Nevenu Ružićaninu iz Kaštel Sućurca, Muhmudu Radasliću iz Splita i Dobroslavu Koliću iz Kaštel Starog sutra, 4. ožujka na Dan grada Kaštela na svečanoj će se sjednici Gradskog vijeća Kaštela uručiti osobne Nagrade Grada Kaštela za 100 puta darovanu krv.

Gradsko društvo Crvenog križa Kaštela u petak, 6. ožujka organizira gradsko natjecanje učenika kaštelanskih osnovnih škola u kategorijama; „Prva pomoć“ i „Osnovna znanja o pokretu Crvenog križa“. Natjecanje će početi u 10 sati, svaka škola imat će 5+1 predstavnika, a najbolja grupa predstavljat će Kaštela na Županijskom natjecanju.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • zaraženi (Gost)

    ja bi da ali iman sidu

    oko 11 godina prije
  • (Gost)

    i krv nan sisaju...

    oko 11 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska