hren
 
Na sastanku Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju, koji bi trebao biti održan sutra, odlučivat će se o prodaji kaštelanskog poduzeća Adriachem. Podsjetimo, jedina prispjela ponuda za preuzimanje poduzeća bila je ona od Envera Moralića, poznatog naftnog magnata i biznismena.

Iako je prodaja Adriachema bila gotovo neupitna, neslužbeno doznajemo kako ni treći put tvrtka neće dobiti vlasnika jer Moralićeva ponuda, nakon utvrđivanja valjanosti, obiluje nizom manjkavosti.

Enver MoralićPodsjetimo, za kupnju kaštelanskog poduzeća Adraiachem iz Kaštel Sućurca, koje se bavi proizvodnjom baziranoj na preradi polivinilklorida i polietilena velike gustoće, Enver Moralić, kojeg se svrstava među pet najbogatijih hrvatskih državljana interes je pokazivao i tijekom dosadašnjih nadmetanja, no njegove su ponude odbijene zbog tehničkih nedostataka. Kako ni na ovom posljednjem natječaju, izgleda, nije zadovoljio uvjete, natječaj će po svemu sudeći biti oglašen i po četvrti put.

Neslužbeno doznajemo i kako će predstavnik sindikata u Upravnom odboru HFP-a zatražiti novčanu pozajmicu iz koje bi se izdvajalo za plaće radnika dok se ne okonča privatizacijski postupak.

Izvor: Glas Dalmacije


KOMENTARI:

Stari Komentari (11)

 • (Gost)

  Meni se čini da je bogat? ,ali je brale nepismen do kraja ,ili su mutni poslovi u pitanju kao i sve u ovoj mutnoj državi koju vodi zna se![B][/B]

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  kako to da jedan od bogatijih ljudi a nezna sastavit ponudu..čisto sumnjam...ovde debelo smrdi...

  oko 13 godina prije
 • sa (Gost)

  mozda mu ime nevalja :grin

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  pa hrvatski je državljanin...

  oko 13 godina prije
 • je prijo (Gost)

  heh,ma to je mafija sve stari ima priko 65 god i priko 500-600mil.eura pa da ne zna sastavit ponudu,inače on planira na mistu jugovinila a ne znan jeli iadriachema gradit luksuzna kupališta i hotele i to planira već poprilično dugo

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  zna on sastavit ponudu
  samo želi izbjeći platiti malo više
  to je neka vrsta cjenkanja ...

  oko 13 godina prije
 • sre (Gost)

  je napravit ce prve radioaktivne banje u svitu,zraceci turizam ,sa sloganom u velikim turistickim novinama ovako\"mali grad za dobit veliki rak\".

  oko 13 godina prije
 • gh (Gost)

  ja mislim da je presednik to bas rjesava sa irancima nama triba samo upaljac atomsku bombu urana imamo ,i upalit nek sve ide u p ...m.....

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Ne daju mu da kupi jer in ne odgovara, a i ne da čovik proviziju bandi u Fondu koja je tribala završit u zatvoru, a oni ga i dalje vode zahvaljujući Sanaderu-triba ga smjenit sta prije.

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Apartmane s cjelogodišnjim boravkom?
  I džamija?
  To napraviti?

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  Nije se zaludu najpri napravila cesta od rotora tacno u upravnu zgradu Jugovinila. Bas u sridu 8)

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska