hren
 

NAUTIKA I TURIZAM
Svečano otvaranje Hrvatskih dana male brodogradnje i Sajma turističkih atrakcija održat će se u četvrtak, 4. travnja u 13 sati, na centralnom platou istočnog dijela Marine Kaštela u Kaštel Gomilici, a tijekom naredna četiri dana, uz izložena plovila i turističku opremu, sajam će obilovati cijelim nizom događanja.

Sve će započeti vatrogasnom vježbom DVD-a Kaštel Gomilica te dodjelom priznanja izlagačima i partnerima, a tijekom poslijepodneva bit će organizirana različita promotivna natjecanja.
Drugog dana, u petak, otvaranje sajma uslijedit će u 10 sati, a tijekom dana uslijedit će isplovljavanja izloženih plovila te revijalna natjecanja i prezentacije brodograditelja, kao i cijeli niz promotivno – zabavno – animacijskog programa za djecu i mlade, ali i one starije. Večer će završiti glazbeno – gastronomskom večeri za izlagače.

Sličan program uslijedit će i u subotu, a u sklopu subotnjih događanja bit će predstavljena i manifestacija Kaštelansko proljeće, djelatnosti centra Mir u Rudinama kao i turistička i gastronomska ponuda Kaštela u organizaciji Turističke zajednice.
Večer ovog trećeg dana završit će koncertom Bravo benda u restoranu Spinaker.
Prigodu za razgledati sajamsku ponudu posjetitelji će imati i u nedjelju, a tada će moći više saznati i o humanitarnom projektu Mirno more.

Organizator ove manifestacije je udruga Hrvatski dani male brodogradnje, a  zatvaranje HDMB i STA 2019. planirano je u nedjelju u 17 sati.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska