hren

Ovogodišnje 11. izdanje ove manifestacije organizirat će se u novom terminu od 4. do 7. travnja, na novoj lokaciji, a to je novosagrađeni istočni dio prekrasne Marine Kaštela, te uz još jednu novost, a to je otvaranje mogućnosti za izlaganje plovilima stranih proizvođača.

Ovaj događaj i nadalje zadržava trend predstavljanja jedrilica, motornjaka i gumenjaka, koji su predmet interesa, stvarnih mogućnosti i potreba hrvatskog čovjeka, koji svoj život i svakodnevne potrebe vezuje uz naše more i otoke. Na dijelu manifestacije prigodno nazvanim „Sajam turističkih atrakcija“ osjetan je nastavak trenda rasta u predstavljanju noviteta koji koriste električni pogon.

Tako će se posjetitelji moći upoznati s električnim vanbrodskim motorima "ePropulsion", hidrofoil električnom daskom "eFoilFly – NeptunX", a novitet su i plutajuće platforme "NautiBouy", no naravno one ne trebaju nikakav pogon, pa ni električni.

Ponudu će oplemeniti i tehnološki unaprijeđeni električni motocikli i mopedi nove generacije. Ovogodišnje izdanjesigurno će potpomoći i promociji i plasmanu turističke sportske i outdoor opreme, kao i razvoju ukupne turističke ponude naše obale i priobalja. Nova lokacija dodatna je promocija ne samo Marine Kaštela već i grada Kaštela kao zanimljive turističko-nautičke destinacije.

Foto: Promo


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska