hren
 

U TVORNICI SV. JURAJ
Ove srijede tvrtka Cemex organizira Dan otvorenih vrata u tvornici Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu, od 11 do 15 sati, organizira Dan otvorenih vrata, s ciljem upoznavanja susjeda, prijatelja i partnera s tvrtkom i onim što rade uz zabavu i druženje.

Posjetitelji će imali priliku vlakićem razgledati pogon, panoramskim autobusom provesti se kroz rudnik i maslinik te kušati nagrađivani LINTAR, prvo hrvatsko maslinovo ulje iz rekultiviranog dijela rudnika. Neće manjkati ni zabavnih aktivnosti poput turnira na balote, kreativnih i sportskih kutaka za djecu, a bit će prilike i za osvježenje uz domaću marendu te opuštanje uz pjesmu. Ugostit će i neke od sportskih klubova s kojima već dugo surađuju, eko-škole iz lokalne zajednice – Kaštel Sućurca i Solina, vatrogasce DVD-a Mladost…

-Pridružite nam se na ovogodišnjem Danu otvorenih vrata! Otvaramo ih upravo kako bismo vam približili naše poslovanje i pokazali kako nastaju materijali koji grade suvremeni život i donose nam stabilnost i oslonac u našem promjenjivom svijetu, poručuju iz Cemexa.


KOMENTARI: