hren

Traže se nasljednici dugogodišnjih šefova u Dubrovniku, Splitu, Zadru i Osijeku.

Ministar državne imovine Goran Marić raspisao je natječaje za direktore u četiri zračne luke - u Dubrovniku, Splitu, Zadru i Osijeku.

Riječ je o tvrtkama koje stabilno posluju i bilježe rast prihoda, a u kojima je u pravilu menadžerska palica u više mandata u istim rukama. Tako je u Dubrovniku direktor Zračne luke Roko Tolić na čelu tvrtke od 2009., a rekorder je njegov splitski kolega Lukša Novak, koji direktorsku poziciju drži još od 1998. U Zadru je specifično da su na čelnim pozicijama žene - trenutno je to Irena Ćosić, koji posao direktorice obnaša od 2013., a  prije nje tvrtkom je upravljala čak 14 godina Katica Pupuć-Bakrač.

U Osijeku je od 2012. direktor Zračne luke Domagoj Marinić. od kandidata se očekuju diplome pravne, ekonomske, tehničke ili prometne struke, s najmanje 10 godina radnog iskustva u struci, od čega barem pet na rukovodećim pozicijama i u zrakoplovnoj djelatnosti. Natječaj je otvoren do kraja idućeg tjedna. Pojačanje Marić traži i za sve važniji sektor - upravljanja nekretninama RH. Otvoren je tako natječaj za novog člana uprave tvrtke Državne nekretnine, gdje su od 2014. na poziciji predsjednice Uprave Katarina Čop Bajde i član uprave Javor Marović.

Izvor: Poslovni.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska