hren

Deseti pokušaj prodaje imovine Adriachema d.d. u stečaju, objavljen je danas (srijeda 18. rujna), a ročište za javnu dražbu održat će se 17. listopada 2013.g. u 9 sati u prostorijama Trgovačkog suda u Splitu, Sukoišanska 6., soba br. 22-podrumski dio.

Prodaju se nekretnine položene u KO Kaštel Sućurac (k.č. 1353/2, 1315/1 i objekti – poslovne i proizvodne zgrade, oprema , strojevi i zemljište na kojem su objekti izgrađeni: k.č. od 7716 do 7722 i od 7725 do 7734.

Ukupna cijena imovine koja se prodaje javnom dražbom iznosi 30 milijuna kuna. Prijave za dražbu i jamčevinu u iznosu od 10 posto od prodajne cijene potrebno je uplatiti na žiro račun stečajnog dužnika najkasnije do 14. listopada 2013. g.

Uvid u potpuni tekst Oglasa može se izvršiti na oglasnoj ploči suda, na internetskim stranicama Hrvatske gospodarske komore Split i Visokog trgovačkog suda RH u Zagrebu.

Izvor: Kastela.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_6166)

  znan ko će kupit, jedan čovik iz Kambelovca

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1110)

  U novije doba Hrvati nisu naučili kupovat nego otimat. Kad su u pitanju veliki pinezi.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8201)

  normalni i posteni ljudi iz vani.. kupuju..samo..spizu..u svojim stranim hrvatskim trgovackim centrima..drugo nista..a ovo..mogu kupiti..samo domaci..posteni biznismeni..izrasli iz ..hrvatske..nezavisne ekonomije..devedeseti godina..;)

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska