hren
 

Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima šestu je godinu za redom dodijeljen CEMEX-u. Ovim se certifikatom nagrađuju tvrtke i organizacije koje njeguju najbolje procese upravljanja ljudskim resursima na hrvatskom tržištu rada.

Certifikat Poslodavac Partner CEMEX svrstava među najuspješnije hrvatske tvrtke kad je riječ o upravljanju ljudskim resursima jer se dodjeljuje samo onim organizacijama koje zadovoljavaju visoke standarde kvalitete upravljanja ljudskim resursima što podrazumijeva kvalitetne prakse upravljanja regrutiranjem i selekcijom, radom zaposlenika, motivacijom i nagrađivanjem, usavršavanjem i osobnim razvojem te odnosom prema zaposlenicima.

„Svjesni smo da je dobar i stručan zaposlenik temelj uspjeha tvrtke i taj temelj želimo sačuvati. Naš cilj je biti najbolji poslodavac i našim zaposlenicima pružiti najbolje moguće radne uvjete. Raduje nas što su neki procesi koje smo razvili prepoznati i na globalnoj razini te se primjenjuju u CEMEX-ovim operacijama širom svijeta.“, izjavio je Ivan Bartulović, direktor Sektora ljudskih potencijala CEMEX Hrvatske.  

Certifikat je Trpimiru Reniću, predsjedniku Uprave CEMEX Hrvatske uručio Aleksandar Zemunić, direktor tvrtke Selectio, koji je pri tom istaknuo: „Svrha projekta Poslodavac Partner jest prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim potencijalima te propagiraju i implementiraju one standarde koji dokazano unapređuju poslovne rezultate te kvalitetu rada. Stoga ovaj certifikat svrstava CEMEX u sami vrh hrvatskih kompanija kada govorimo o uspješnosti upravljanja ljudskim resursima.“

Trpimir Renić, predsjednik Uprave CEMEX Hrvatske nadodao je: „Osiguravanje kvalitetnih uvjeta rada za naše zaposlenike od najveće je važnosti u našem poslovanju, pogotovo na polju zaštite na radu. Raduje me što je naš rad prepoznat i ovim  certifikatom, a naš cilj je, bez obzira na nepovoljan utjecaj krize na tržište rada, nastaviti biti odgovoran i pošten poslodavac“.

CEMEX Hrvatska zapošljava oko 450 radnika u čiji profesionalni razvoj kontinuirano ulaže znatna sredstva te omogućava prilike za vanjsko i interno obrazovanje i usavršavanje. Također značajno ulaže i u zaštitu zdravlja te povećanje sigurnosti na radu, u prvom redu u preventivne programe. Nositelj je certifikata Poslodavac Partner od 2007. godine.


KOMENTARI:

Stari Komentari (15)

 • (Gost_9371)

  Ovo je greška , nagradu je treba dobit gospodin xy zbog odličnih rezultata u upravljnju kako je rekao JARCIMA I OVCAMA u KAŠTILIMA.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2138)

  ako več citirate smoju onda ga citirajte kako triba,a on je reka kroz usta popa: kad me gospod bog bude pita, pastiru di je stado tvoje, ja ću mu reč . gospode , koze i jarce si mi da, koze i jarce ti vračan"

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1903)

  Kako to uopče može dobiti ova firma protiv koje je do sada napravljeno desetak prosvjeda u što u gradu ili županiji i još kao slučajno na današnji Svijetski dan zaštite okoliša

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4856)

  „Osiguravanje kvalitetnih uvjeta rada za naše zaposlenike od najveće je važnosti u našem poslovanju". - nadodao je predsjednik Uprave

  Najveća važnost bilo čijeg poslovanja mora biti osiguranje kvalitetnih uvjeta života stanovništva, a sumnjam da se to može postići paljenjem petrolkoksa, opasnog otpada a i najavljenog goriva dobivenog iz smeća. U tom slučaju zaposlenici će imati kvalitetan okoliš jer zbog visine dimnjaka ispusti se šire dalje od tvornice, na stanovništvo.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4827)

  Čestitke Cemexu i kako more izdurat sa ovin građanima!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5129)

  Sa Smojom ili bez njega jesu li koze , ovce ili jarci razumise POCJENIJA JE BERKET SVE GRAĐANE KAŠTELA SVOJOM IZJAVOM, BRANITELJE , DJECU, ZAPOSLENE U UPRAVI GRADA ,UMIROVLJENIKE SVIH.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2138)

  a zašto branitelje ?

  oko 7 godina prije
 • 6691 (Gost_5106)

  Na znanje poslodavcu ,djelatnicima i stanovništvu SD Županije!Pogledajte emisiju provjereno o suspaljivanju otpada u cementarama 21.03 2013.

  oko 7 godina prije
 • 4055 (Gost_5106)

  Plače mi se od muke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ljudi moji jel moguće da ljudski život vridi tako malo,tješi me činjenica da Bog sve vidi i u konačnici sve dođe na naplatu.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2248)

  Cemex može sve kupit i još bolje prodat.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9140)

  Cemex ipak ne može sve i svakog kupiti. A neka prodaje što može prodati.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2816)

  Jel ovo vic ili?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7247)

  neka Renić ide u Mehiko i neka nas više ostavi na miru sa svojim donacijama i kupovanjima ljudi..gori je od nove vlasti šta se tiče kupovine

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7247)

  http://vimeo.com/62430444#at=0

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska