hren
 

Marina “Kaštela”, u vlasništvu kaštelanskoga gradonačelnika Josipa Berketa, kupila je na jučer održanom ročištu jednu od nekretnina stečajnog dužnika tvrtke “Adriachem” za iznos od 1.150.000 kuna. Riječ je o katastarskim česticama 269/1 i 269/3 u Kaštel Gomilici, na kojima su dvor i šuma u neposrednoj blizini marine, odnosno gospodarska zgrada površine 10 kvadrata te stambena zgrada od 123 kvadrata u kojoj se nalaze četiri bespravno useljena stana. Marina “Kaštela” bila je jedini ponuđač, pravodobno je uplatila jamčevinu te je zatraženu cijenu od 1.139.700 kuna podignula na 1.150.000 kuna.

Kupaca, međutim, nije bilo za ostale ponuđene nekretnine pa je njihova prodaja proglašena neuspjelom, što je dodatno izazvalo nervozu 15-ak bivših radnika, a sada vjerovnika “Adriachema” koji su došli na ročište na splitskom Trgovačkom sudu. Cijena tvorničkoga kompleksa (najveće i najskuplje nekretnine “Adriachema”) od 70.443.600 kuna za sljedeće je ročište, koje će se održati 12. ožujka ove godine, smanjena za daljnjih 20 posto (na oko 56 milijuna kuna), a sukladno tome smanjuje se i iznos stečajne mase iz koje se trebaju naplatiti vjerovnici.

Prvo ročište 136 milijuna kuna

Na prvom ročištu, podsjetimo, kompleks je bio ponuđen za 136 milijuna kuna. Svjesni da se stečajni postupak odvija po zakonu, ali ne u prilog bivših radnika, radnici vjerovnici iznosili su razne prijedloge, od onoga da se cijena smanji tek simbolično do isticanja potrebe sazivanja skupštine vjerovnika. Jozo Stipanović predložio je da se vlasnika (državu) prisili na odricanje od založnog prava koje joj daje prednost u odnosu na bivše zaposlenike.

Takav prijedlog nadležno je ministarstvo već odbilo, ali je predloženo da stečajni upravitelj Ivo Jukić nastavi razgovore ne bi li u konačnici prevagnuo stav u korist radnika. Bivši radnici nisu imali zajednički stav o postotku smanjenja cijene, pa im je Željko Stojak iznoseći dosadašnje troškove obrazložio da odugovlačenje nije rješenje. “Samo troškovi stečajnog upravitelja do sada su iznosili: 100.000 kuna po ugovoru o djelu, 70.000 kuna za službena putovanja, 50.000 kuna na ime osiguranja”, nabrajao je Stojak i zatražio smjenu stečajnog upravitelja.

Prodajnu cijenu zapravo određuje stečajni sudac, u ovom slučaju Jozo Ćaleta, koji je pokazao razumijevanje za probleme bivših radnika te im dopustio da govore i iznose prijedloge, iako ga oni ni na što ne obvezuju.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (52)

Učitaj prethodne komentare
 • (Gost_7567)

  Od koga su komunisti ukrali uduzeli pa h........a=komunisti prodali cija je didovina imal ko ziv il su raseljeni ili??

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1026)

  još malo pokušava ugrabit šta se ugrabit dade, ionako je 4 godine radio samo za svoj interes i interes svoje marine, prvi radni dan u općini mu je bija donošenja UPU 17 za njegov Giričić , ostalo se zna , koji je to projekt za ovi grad napravija za ovi grad, njegov je slogan triba biti VRIME MI JE ZA BOLJE!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4381)

  [quote name="Gost_6526"]Neka kupuje još malo. Neće u 5 misec.[/quote]<br />Kupovati će i u 5.,6.,7.,8.,9.,10…. jer je imao para i prije rata. Ne triba mu skrivat novonabavljene nekretnine i plašit se milicionarskog upada.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6228)

  Kolika je bila gradonačelnikova motivacija da se angažira na tome da Adriachem ne ide u stječaj?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8222)

  Ništa nikome nije ukra. Berket je steka svojim radom tijekom trideset godina šta je "tuka" more i zna okrenit umisto da mu stoje na bankama tko zna kojih otočja kao šta je slučaj sa cilom HDZ-ovskom svitom. Otimali u društvenoj pretvorbi , nezaboravite Zakon o trgovačkim društvima iz 1995 na čelu sa dičnim prof.Barbićem napisan i krojen po HDZ-ovskom naputku.<br />On svoje porijeklo imovine može cilome svitu pokazati , a šta će ovi jadnici prevrtljivci na čelu sa nazovimo ga novim HDZ-om Karamarkovim koji kao da je pa sa Marsa pa ništa nema veze sa HDZ-om proteklih dvadesetak godina. O kojem svaki dan čujemo o novim krađama i lopovluku.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8222)

  [quote name="Gost_6228"]Kolika je bila gradonačelnikova motivacija da se angažira na tome da Adriachem ne ide u stječaj?[/quote]<br /> To pitanje postavi ŽUPANU, on je ionako nekadašnji drugi dio stare tvornice Jugovinil proda za jednu kunu!!<br />A toje isto tako bilo nečija itekako didovina! Nije njegova sigurno u Dugobabama!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3129)

  dalice on tribat platit legalizaciju

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3238)

  Velikog El Capitana stvorio je IS i AK, to je istina. Kamo sriće za ovi grad da je u vođenju Gradske Uprave bio tako uspješan kao u privatnom biznisu.Nije ukra nego je mraknija od pomoraca pa dođe na isto.Pitaj one koji su navigavali za njega šta je radija.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8204)

  neka je kupija. kambelovčani kupija za određenu cijenu a furešti "kupuju" za 1 kunu.

  oko 7 godina prije
 • Šta se ima pitat ikoga (Gost_2128)

  Svi bi trebali na "Tapet" istine ,jer ta istina je slomila i volju i nadu za bolje sutra.Od velike ljubavi prema domovini nisu htjeli vidjeti osim samog sebe.I zato smo tu gdje jesmo.Zavaravanje je čekati spasitelja.On je u nama,i čvrsto spava,kada i dali če se probudit upitno je.Gosp Berket je bio "Pop" ovoga grada po našem izboru i zašto bi želio drugom prije nego sebi i svome.Ako ide dalje u natjecanje na novim izborima to je iz pristojnosti prema onima koji su ga izabrali a znajuči da više nikad tamo neće biti ,a vjerujem da i ne želi.Grad je na koljenima tko bi takvog želio,a ako ima neka mu bude sretno .No stalno čemo slušat priču predhodni je kriv ja sam takvo zatekao i treba vremena da se nadoknadi upropašteno ili loše napravljeno.Narod još ima vjere i to je dobro da ne bude najgore.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3089)

  Ako je kupija da tu nesto napravi i zaposli nekoga, daleko bolje rijesenje nego da je stalo mrtvo.Ali bojim se jer i staro kino je davno kupljeno pa izgleda jos ka u ratu, a oni ciganjski sator ispod kina triba mu uklonit, jer izgleda ka ciganski mahaluk.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1026)

  goste 8222 niti je on bija bogat niti je on donija neke novce, on je prije svega bija sposoban zamantat ljude , pa mu je tako Ante Sanader omogućija da gradi marinu na crno , zaustavija mu je bagere kad su došli rušit, samo je takvi čovik da upravo takvog čovika koji mu je sve to omogućija u životu i od njega stvorija bogataša danas najviše mrzi, eto to je dokaz one "u se na se i podase" kad mu više netribaš on te i ne poznaje , to znaju mnogi koji su ga upoznali, drugi koji mu je debelo pomoga je Anton Kovačev koji mu je da puste kredite za minimalnu kamatu i tako je on na pretvorbi i privatizaciji na hrvatski način posta bogataš i sad glumi veliku pamet i sposbnost i priča o svom bogatstvu od prije isto ka i Ivo Sanader koji je imao pusto bogatstvo iz Austrije, eto to vam je ta ekipa.

  oko 7 godina prije
 • daleki (Gost_2214)

  Kap.Berket nije nikome nista ukreja.Ja sam jos na toj kompaniji,a oni koji govore da im je ukreja nisu tribali doc jer sveje rijeseno jos u uredu na Giricicu,on njje nikome naredija da dojde na njegovu kompaniju.A,sto se tice kupnje neka je kupija bolje i on nego neki stranac.ZABORAVLJAMO BRZO DA JE BIVSI GRADONACELNIK SMRANADER PRODA CILU TVORNICU ZA JEDNU KUNU I ZENA MU NASLA 70000 EURA "NASLA" U GARAZI MERKATORA

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6140)

  [quote name="Gost_4381"][quote name="Gost_6526"]Neka kupuje još malo. Neće u 5 misec.[/quote]<br />Kupovati će i u 5.,6.,7.,8.,9.,10…. jer je imao para i prije rata. Ne triba mu skrivat novonabavljene nekretnine i plašit se milicionarskog upada.[/quote]<br />Ne triba mu skrivat ni kada je i di studira pa je sve detataljno objavija na internetu za razliku od brzoga.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7424)

  Pa kako HDZ-e misli dobiti izbore sa ovim zaostalim komunističkim razmišljanjima?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9147)

  Kad je marina nelegalna šta župan dolazi u nju i dili ključe grad amaškarama da se uliže glasačima .<br />Da je pravi onda bi reka to je nelegalan objekt na otetoj zemlji ja tu ne dolazin.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1026)

  goste 6140 da nije ukra to nek se on ispovida prid Bogom koliko je čist i koliko je sve po zakonu, a što se diplama tiče neka objavi on svoje diplome iz Boke Kotorske, da se ne srami diplome ne bi se potpisiva zanimanjem koje ne postoji, a na koje vi to diplome mislite i čije , nije valjda na Udovičićeve koje su sve po zakonu i svojoj zemlji , a nije mu ni ćaća bija komunjara pa da mu je omogućija lažne diplome, on je diplomira na splitskom FESBU kad si ti samo moga o tome sanjat i zato jadno jadni kuco, tebi će objavljivat diplome , tebi sa završenom srednjom školom i kupljenom diplomom u Boki kotorskoj.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9617)

  Neka je kupija. Domaći je čovik i kupija je svojin paran. I puno je učinija za dicu osnivanjem i financiranjem klubova i udruga. Svojin paran. <br />Da je kupija koji furešti sad bi svi mučali ili bi ga falil, pogotovo ako bi rušija ili nadograđiva spomenike kulture.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7122)

  [quote name="Gost_1026"]goste 6140 da nije ukra to nek se on ispovida prid Bogom koliko je čist i koliko je sve po zakonu, a što se diplama tiče neka objavi on svoje diplome iz Boke Kotorske, da se ne srami diplome ne bi se potpisiva zanimanjem koje ne postoji, a na koje vi to diplome mislite i čije , nije valjda na Udovičićeve koje su sve po zakonu i svojoj zemlji , a nije mu ni ćaća bija komunjara pa da mu je omogućija lažne diplome, on je diplomira na splitskom FESBU kad si ti samo moga o tome sanjat i zato jadno jadni kuco, tebi će objavljivat diplome , tebi sa završenom srednjom školom i kupljenom diplomom u Boki kotorskoj.[/quote]<br />Bravo, vidi se da znaš znanje. Ajde sad navedi točno: zaštita na radu di i kad, ekonomija di od koje do koje godine. A može bit da sve lipo piše dikod na Internetu pa daj link. Unaprid Ti fala!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8204)

  [quote name="Gost_7122"][quote name="Gost_1026"]goste 6140 da nije ukra to nek se on ispovida prid Bogom koliko je čist i koliko je sve po zakonu, a što se diplama tiče neka objavi on svoje diplome iz Boke Kotorske, da se ne srami diplome ne bi se potpisiva zanimanjem koje ne postoji, a na koje vi to diplome mislite i čije , nije valjda na Udovičićeve koje su sve po zakonu i svojoj zemlji , a nije mu ni ćaća bija komunjara pa da mu je omogućija lažne diplome, on je diplomira na splitskom FESBU kad si ti samo moga o tome sanjat i zato jadno jadni kuco, tebi će objavljivat diplome , tebi sa završenom srednjom školom i kupljenom diplomom u Boki kotorskoj.[/quote]<br />Bravo, vidi se da znaš znanje. Ajde sad navedi točno: zaštita na radu di i kad, ekonomija di od koje do koje godine. A može bit da sve lipo piše dikod na Internetu pa daj link. Unaprid Ti fala![/quote]<br /> ako se ikad manje muljalo sa diploman onda je to u doba komunjara

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8204)

  [quote name="Gost_1026"]goste 8222 niti je on bija bogat niti je on donija neke novce, on je prije svega bija sposoban zamantat ljude , pa mu je tako Ante Sanader omogućija da gradi marinu na crno , zaustavija mu je bagere kad su došli rušit, samo je takvi čovik da upravo takvog čovika koji mu je sve to omogućija u životu i od njega stvorija bogataša danas najviše mrzi, eto to je dokaz one "u se na se i podase" kad mu više netribaš on te i ne poznaje , to znaju mnogi koji su ga upoznali, drugi koji mu je debelo pomoga je Anton Kovačev koji mu je da puste kredite za minimalnu kamatu i tako je on na pretvorbi i privatizaciji na hrvatski način posta bogataš i sad glumi veliku pamet i sposbnost i priča o svom bogatstvu od prije isto ka i Ivo Sanader koji je imao pusto bogatstvo iz Austrije, eto to vam je ta ekipa.[/quote]<br />svaka čast, dobro govorite. bit će ona kesa na parkingu merkatora berketova šta ga je podmaziva

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7465)

  Koliko kvadrati ima kompleks? Kolika bi ispala cijena po kvadratu ako je ukupna 50 mil. kuna? Ako je isplativo tada grad može taj komleks prodati građanima kroz udjele i dalje provest neki projekt kroz stanogradnju, turizam, centar za poduzetništvo i sl.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7122)

  Gost_7122<br />Bravo, vidi se da znaš znanje. Ajde sad navedi točno: zaštita na radu di i kad, ekonomija di od koje do koje godine. A može bit da sve lipo piše dikod na Internetu pa daj link. Unaprid Ti fala!
  <br />Već se misecima komentira o tome na portalu, ali još niko ni da odgovor, a ima bit da i neće. :lol:

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3089)

  Niko nije vise da za dicu i klubove. A Sander i udovcic oba se udala nemos od miline familije

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7135)

  Kad san sve ovo proćita...povratija -izriga san sve ća san izija za obid.Molija bi da više niko ne spominje Branitelje; i ma koliko ji je pravi i krivi jedino oni jemaju ćist obraz.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3238)

  Bravo 1026, oteto prokleto. On je opasan igrač jer sve može nažalost kupit novcem. Tako je kupova i glavnog Državnog INSPEKTORA za SDŽ Antu Marušića.Ali svaka sila za vrimena moj EL CAPITANO.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8204)

  [quote name="Gost_7135"]Kad san sve ovo proćita...povratija -izriga san sve ća san izija za obid.Molija bi da više niko ne spominje Branitelje; i ma koliko ji je pravi i krivi jedino oni jemaju ćist obraz.[/quote]<br /> nije istina

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6924)

  [quote name="Gost_1026"]tebi će bijedo jadna pisat i kada i od koje do koje godine, neka tvoj Berket napiše ratni put , imamo registar branitelja pa ukucaj njegovo ime , nemoš od miline , bija je u najboljim godinama 90-ih , pa di je bija u Austriji čuva guzicu, a sad se obogatija na našoj grbači i ko mu je ravan , danas kad imaš novac sve možeš i bit dobrotvor i humanitarac, a kako su novci stečeni ko te pita, ali ne kaže se uzalud , oteto , prokleto, sve će to jednog dana doć na naplatu[/quote]<br />Znači li to da je 7122 u pravu? Na komentar o fakultetima odgovarate vrijeđanjem i naklapanjem o ratnom putu??? Tko Vam brani iznijeti točne podatke, naravno ukoliko isti nisu vojna, poslovna, državna ili ina tajna?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1026)

  goste 6924 zašto vam smeta braniteljski put , možda zato što nema kapetana na popisu, a kako vas nije sram pisati o nečijim diploma, a da ništa niste provjerili, postoji državna uprava i gospođa koja upisuje sve diplome , pa ako vas zanima provjerite, ako vam ni to nije dosta postoje službe za provjeriti i diplome pa i to pokrenite, koga svrbi nek se češe , zašto bi se branija onaj koji je čist ko suza i spušta se na nivo nekih redikula u kaštelima koji pljuju po svemu , zbog svog bolesnog ega, pitam zašto, prijavite USKOKU neka ispita, ali ovo je zadnje pisanje na ovom portalu o nečijim diploma , jer ovo su sada već uvrede, pa će lipo ići tužba protiv nepoznate osobe i brzo će policija otkriti tko piše i zašto piše, ako su komentari anononimni to ne znači da se može nečiji ugled narušavat kako kome paše, e pa nemoj se iznenaditi nepoznati komentatore kad ti uskoro pokucaju na vrata plavi anđeli, sve ćeš morat objasniti.

  oko 7 godina prije
 • josipe (Gost_4217)

  sta je vise objeda i lazi to si svima nama drazi.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4108)

  Asti sto.Pa to i nije neka vijest.To se i znalo .Bolje bilo mučat.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4108)

  Pa navodno je Marina jš "nečije"vlasništvo u kompi,al se prezime ne smi spominjat,A za sve greške krivi smo mi ljudi,jer ako nam neko da mrvicu,mi smo za nj.dali je prav ili kriv-

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2312)

  a sta su..judi i bivsi radnici..mislili..biti djelatnici..doma sidit..a place dolaze na racune..<br />..je su ih lipo ucili..a oni jos bolje naucili..lekciju o kapitalizmu..i slobodnom trzistu..<br />neka je kupia..ako moze..sa austrijancima..i ostalo..a ovima..ponovno u klupe..i prolaz razreda.. ;-)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6136)

  ako se ikad muljalo sa diploman onda je to u doba komunjara[/quote]

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5218)

  1026, u krivu kameru gledaš, reka bi malnar

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2155)

  A ča ti goste6136 još češ nam reć da smo gore živili u komunizmu.

  oko 7 godina prije
 • Milica iz Novega (Gost_3101)

  za dobrin konjen se prašina diže, a za lošin HDZ se piše.<br /> :D

  oko 7 godina prije
 • Milica iz Novega (Gost_3101)

  a kad ću vidit u novine da su moji Ivan i Ante nešto kupili.<br />pa makar romobile za igart se.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9222)

  nije sanader napravija od Berketa bogataša, Berket je bija bogat i prije. nadan se da će kupnjom zemljišta pokrenit nešto šta će otvorit radna mista. jer hdz to sigurno neće napravit ako dobije izbore.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3024)

  Berket je nusprodukt HDZ-a, a oni Partije koja ima zajednički nazivnik svima! Ne pišite kontra Partije, jer van je ona svima u genima! Berketa se HDZ odreka još prije 15-ak godina kad više nije tija dilit kolač s njima! Šta se tiče "poštenog bogaćenja" svi znate da to NE postoji u nijednom društvu, a ponajmanje u profiterskoj i lažnoj tvorevini ka šta je naša...

  oko 7 godina prije
 • zu (Gost_5106)

  Beki je stari lisac onje zajebo sve vas onje doso dase namiri i da uzme ono sta njemu triba boli njega neka stvar za gradom ima marinu sada je uzeo ovo ima radio idemo dalje narod je ne samo u kastelima vec u cjeloj Hrvatskoj manit samo suti i muci pogledajte stanam rade politicari prvosnji i sadasnji u hrvatskoj onisu dali prisegu sve staje hrvatsko unistiti rasprodat hrvate raselit suradivat sa svakim na unistenju hrvatske tosuti cinjenice ako neznate javam nisom kriv moji ljudi zaomije hrvatske oprostite na losem hrvatskom rjecniku

  oko 7 godina prije
 • stanari (Gost_5162)

  Pa ljudi moji koja zavist. Član obitelji mi živi u stanovima koje je kupio Berket zajedno sa zemljištem. Ako ljude izbaci onda je prasac ali ujna kaže da su pričali sa Berketom i da oni tamo ostaju i prije kupnje su tako dogovorili sa Berketom . Ako tako bude onda čoviku svaka čast. Da ih je kupio stranac zna se šta bi bilo.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5577)

  Nema tu nikakvog sukoba interesa!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5098)

  Cila sila komentara!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4356)

  Samo ne u množini, u svin strankama ima takvi!!![quote name="Gost_3024"]Berket je nusprodukt HDZ-a, a oni Partije koja ima zajednički nazivnik svima! Ne pišite kontra Partije, jer van je ona svima u genima! Berketa se HDZ odreka još prije 15-ak godina kad više nije tija dilit kolač s njima! Šta se tiče "poštenog bogaćenja" svi znate da to NE postoji u nijednom društvu, a ponajmanje u profiterskoj i lažnoj tvorevini ka šta je naša...[/quote]

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8164)

  Berket je bija bogat i puno prije HDZ-a prije nego je HDZ uopce postoja prema tome nije niko kompetentan da pise ode o nekakvom njegovom bogacenju ili novopecenom bogatasu.Covik ima puste firme po svitu, ima oko 600 zaposlenih od kojih najmanje kod nas u ovoj nasoj jadnoj i bijednoj drzavi,prema tome triba ga nagovarat da ulaze svoj kapital pa neka ga i udvostruci ako moze i otvara radna mista ode kod nas,koga briga koliko on zaradjuje bitno je da mi mozemo radit i zaradit ode a ne ga napadat da je dosa uzest ono sta je ostalo,jer da je to mislija napravit ima je snage i novaca da to napravi puno prije kad se dililo sakon i kapon a zna se koje dilija i podilija izmedju sebe,a slusan ove nase politicare o otvaranju novih radnih mista a sta ce oni otvorit nemogu ni sebe zaposlit jer da su ista znali radit nebi bili politicari.LJudi moji tribaju nam ljudi sa kapitalom i neka ih ode i neka ulazu meni se cini da je ovi covik jaci od Todorica i triba ga iskoristit a ne potirat.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3229)

  Sta je bia bia je...more pivat a moj brod tone tone cccc vrtic je dovoljan dokaz kako je lipo vlada...SRAMOTA

  oko 7 godina prije
 • Fala Bogu (Gost_6082)

  Fala Bogu, blizu su izbori.Mozemo minjat. On se pokaza i dokaza svoje ciljeve. Koji su mu ciljevi bili svako ima svoju glavu pa neka promisli i zaključi.A dica, branitelji i ostali su uvik klasika.

  oko 7 godina prije
 • gostu 3229 (Gost_8164)

  Vrtić je sramota Berketova i HDZ-ova a nasa je sramota ako maknemo Berketa,sta cemo opet vratit one koji ga nisu 20 godina uspili napravit u biti to je nas primitivizam jer u ovom gradu zive sami primitivci isto ka i u drzavi stalno se vrtimo u krug HDZ pa SDP pa tako u nedogled.Dosta je vise jednih i drugih i njihovih obecanja pa jel vidite ljudi sta nam rade politicari i jel vas sramota ako vam je neko u obitelji politicar ili ako ste vi sami politicar,izgleda da nije cim navijate za neke opcije live ili desne.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8185)

  [quote name="Gost_6082"]Fala Bogu, blizu su izbori.Mozemo minjat. On se pokaza i dokaza svoje ciljeve. Koji su mu ciljevi bili svako ima svoju glavu pa neka promisli i zaključi.A dica, branitelji i ostali su uvik klasika.[/quote]<br />A koji je tvoj cilj?

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska