hren
 

DOGOVORILI SE UPRAVA I SINDIKALISTI
Uprava Kaštelanskih staklenika povukla je tužbu protiv sindikalne podružnice PPDIV-a za štetu nastalu na nasadima tijekom štrajka, a radnici će štrajk, u koji su krenuli prije nešto više od mjesec dana, staviti u mirovanje do 12. kolovoza, dogovor je to koji je postignut između Uprave Kaštelanskih staklenika i sindikalnih predstavnika ove tvrtke.

Uprava je u dogovorima također obećala isplatu akontacije za tri minimalca djelatnicima, koji punu plaću nisu primili od rujna prošle godine, a tijekom 2012. godine nisu primili niti minimalac. Prema informacijama iz AUDIO-a Kaštelanski staklenici uskoro bi trebali dobiti pozajmicu za isplatu navedena tri minimalca.

Uprava Kaštelanskih staklenika, ovom je prilikom izrazila nadu, da će uz pomoć zemljišta riješiti pitanje duga prema državi, dok će preostale obveze i dugovanja, među kojima su i radnici, podmiriti prodajom dijela zemljišta Zračnoj luci.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • gost (Gost_6121)

  e moja upravo lako vam je tako rješavat dok imate šta prodavat prodajite čačino ili ajte ča dajte tim radnicima da upravljaju pa da vidite kako se može da ste stegli svoje remene nebite radnike doveli u ovu situacije

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5091)

  pritisla upravu vručina pa su uzeli pauzu ka i sindikalni vođe. nije lipo šetat po cesti na ovu vručinu, ali kad zaladi eto njih opet na cestu

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2199)

  DOGOVORILI SE UPRAVA I SINDIKALISTI? A šta se trebaju dogovarat kad su stalno u dogovoru !

  oko 8 godina prije
 • (Gost_3207)

  jebena uprava sindikati isli vladi uz guzicu da nas maknu sa ceste dok sezona ne prodje

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska