hren
 
EDUCIRANO 150 VOZAČA
Odjel zaštite zdravlja i sigurnosti na radu Dalmacijacementa proveo je dodatno osposobljavanje za više od 150 vozača kooperanata za sigurnu vožnju u nastojanju da doprinese većoj sigurnosti svih sudionika u prometu, navodi se u priopćenju te tvrtke.

Osim obuke vozača, CEMEX-ovi standardi o sigurnosti na radu nalažu da svi kamioni kojima se prevoze njihovi proizvodi moraju biti opremljeni dodatnim retrovizorom na desnoj strani te imati istaknutu naljepnicu upozorenja za motocikliste i bicikliste s porukom o opasnosti pretjecanja kamiona.  "Dobro upravljanje zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu bitan je dio našeg poslovanja jer na taj način ispunjavamo očekivanja ne samo naših zaposlenika i kooperanata već i zajednice kojoj je sigurnost u prometu također u interesu", rekao je voditelj odjela Zaštite zdravlja i sigurnosti na radu Dalmacijacementa Fabjan Ruščić i dodao kako je sljedeći korak u sigurnoj vožnji - vožnja s instruktorom. Svi vozači kooperanti će voziti s ovlaštenom osobom koja će ocjenjivati njihovu vožnju, a na temelju dobivenih ocjena će se određivati njihov daljnji angažman.

Osim vozača kooperanata, Dalmacijacement kontinuirano educira i svoje zaposlenike, pretežno iz prodaje. Zaposlenici obuku završavanju u zagrebačkom AMC-u, jedinom hrvatskom centru specijaliziranom za izvođenje treninga sigurne vožnje i pritom dobiju naljepnice za vozilo "siguran vozač".


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • 202 (Gost)

  di je to provjerio , i ko mu je provjerio .

  oko 10 godina prije
 • 202 (Gost)

  u inostranstvo kod Zubaka. sram ih bilo.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  neka se educiraju

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  :) :)

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska