hren
Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije za sve zainteresirane kandidate sa područja splitsko-dalmatinske županije, a i šire, dana 20.lipnja 2009. godine (subota) u Splitu, na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), R.Boškovića bb u Splitu od 11-17 sati.

Hrvatska Mensa je punopravni član svjetske Mense, udruge koja širom svijeta okuplja osobe natprosječne inteligencije, a putem svoje Podružnice Dalmacija koja teritorijalno objedinjuje sve četiri dalmatinske županije.

Prijave za testiranje se primaju istog dana od 10,30 do 16,00 sati na Mensinom pultu ispred sale za testiranje. Testiranje će se obavljati po grupama od cca 25 osoba prema vremenu prijave. Testiranje se obavlja u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa, ne sadrži nikakove alfanumeričke znakove (nema slova, brojki i boja), za njega nije potrebno nikakovo predznanje i potpuno je nevažna kulturna, obrazovna, geografska, vjerska, rasna, spolna ili socijalna pripadnost kandidata. Rezultat je tajan, stiže poštom na prijavljenu adresu, ima međunarodno priznatu vrijednost, a svakome tko na testu postigne rezultat bolji od rezultata kojeg postiže 98% svjetske populacije, biće ponuđeno učlanjenje u Mensu. Testu ne mogu pristupiti osobe mlađe od navršenih 14 godina, osobe koje su pristupile testiranju tokom prošle ili tekuće godine i osobe koje su već zadovoljile uvjet za učlanjenje u Mensu. Prijave se vrše isključivo uz važeću osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku dozvolu, cijena je 100,00 kn i plaća se prilikom prijave na pultu. Sve upute za testiranje dobit ćete od psihologa prije početka samog testiranja.

U Mensi nadodaju - saznajte svoj IQ! Saznajte da li Hrvatska može i na ovaj način računati na Vas, ako želi na pravi način iskoristiti svoje dokazane, a neiskorištene ljudske potencijale i izvorne komparativne prednosti.

Sve o Mensi možete pronaći na www.mensa.hr ili www.dalmacija.mensa.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • (Gost)

  a šta ti rade--jedni drugima sole pamet kad se skupe.

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  postcenzurirana verzija:
  ja znan par članov mense i oma me uvati smij kad jis se sitin :grin
  čini mi se da kako iq gre uzgor, tako voja, psiha i općenito ostvarivanje iq potencijala gre nizdol
  jedna stranka je pokazala da članovi su višin iq stojidu na vodećin mistiman
  endem

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  to testiranje ti dođe ka usporedba IQ s brojen postoli - veći postol -veća pamet (ali bez takic)

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  moglo bi in se i platit iz proračuna po 100 kn za testiranje onih priučenih viličara,vodoinstalatera,vozača itd iz našega grada,a zauzimaju velike funkcije na odgovornim mistima u gradu.IQ sigurno bi bija do 2.jer više in nije do sada tribalo,ali od sada ????.

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  upravo riješen on-line test. 153 - jel to dobro?

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  jema bit

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  judi moji, ja san bia na testiranju, upa i platija članarinu. i to je to. vi njima dajete pare, morete reć da ste u mensi i gotovo. nema dalje od toga.
  plus, koristu zastarjele testove koji su bezveze.

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  ja bi ubuduce sla kandidate za gradonacelnika na ovi test, ali da rezultat bude javan. moglo bi i retroaktivno, a, ca mislite?

  a ako ce poc kerum - evo ja cu mu platit :)

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  qvaj portal ( komentari) pod hitno na testiranje IQ,ovakvih bisera ima samo kaštelanski portal

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  točno

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  bez obzira sta ovo nema veze s pokitikom pametnjakovici je odma povezu - to se zove imat veliki IQ :p

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  teško je u Kaštelin živit a ne poludit

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  a ko je reka da smo živi i da živemo - mi životinjarimo, blese!

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  ma je..kandidati bi mi rjesavali kontrolne iz 8 osnovne..i ako ne prodju,doma!!da se to dogadjalo,vecina vlastodrzaca nebi bila u foteljama..bar brkan nebi..a ni gomila njih..

  oko 11 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij