hren
 

FOTOGRAFIJE UDRUGE CROMETEO
U Galeriji fotografije Fotokluba Split, u petak navečer otvorena je druga skupna izložba Udruge Crometeo, čiji se članovi bave motrenjem i prognoziranjem vremenskih prilika, pod nazivom Meteorološki kontrasti II.

Na izložbi su predstavljene 64 najbolje fotografije koje su članovi Crometeo tima iz Hrvatske i Slovenije, njih 24-oro, snimili u posljednje dvije godine, a na kojima su ovjekovječeni brojni meteorološki motivi: udari munja, snježne mećave, moćni valovi na moru, mirni i čarobni zalasci sunca, opasne pijavice, orkanski vjetar i ostalo.

Svoje fotografije ovom su prilikom izložili i članovi Crometeo tima iz Kaštela, Joško Markov, čije prognoze vremena za Kaštela početkom svakog tjedna možete pročitati na Portalu, i Zvonimir Barišin, umjetnički fotograf i član Cropixa, Fotoagencije Europapress Holdinga.

Odabir fotografija izvršio je fotoreporter i urednik fotografije “Slobodne Dalmacije” Matko Biljak, koji je ovom prilikom istaknuo kako odabrane fotografije “nemaju samo informativnu vrijednost, već mnogo više od toga, jer je vidljivo kako se iza njih krije ogromno strpljenje, trud i ljubav.”

Nekoliko riječi o samoj izložbi i o autorima fotografija prilikom otvaranja ovog zanimljivog događanja rekli su i Kristijan Božarov, predsjednik Udruge Crometeo, Rade Popadić, zamjenik predsjednika i Ante Beus, tajnik Udruge, dok je brojne nazočne posjetitelje svojim nastupom zabavila klapa Žrnovnica. Izložba će biti postavljena 3 tjedna, odnosno do 24. lipnja.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost)

  lipo

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  fino

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  super izlozba :)

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  bravo zvončiču!!!
  nikako ja doć do jedne tvoje...
  A zid zjapi prazan...

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij