Banner TOP

 
U vjećnici Gradske uprave Kaštela u Kaštel Sućurcu sinoć je održana Osnivačka skupština Kluba žena liječenih na dojci Kaštela. Jednoglasno su izabrana upravljačka tijela Kluba - predsjednica Bora Duvnjak, dopredsjednica Cvita Stella, tajnica Marina Perić, blagajnica Pavka Pavlinović kao i članice Upravnog odbora (Bora Duvnjak, Cvita Stella, Slavica Peljić Ozretić, Jadranka Matok- Bosančić i Mira Klajić), Nadzornog odbora ( Sandra Milić, Smilja Alajbeg i Irena Bratinčević), te Sud časti ( Marica Tadin i Sanja Viculin).

Tom je prigodom Bora Duvnjak istaknula kako su glavni ciljevi ovog Kluba prevencija i rano otkrivanje raka dojke, psihološka pomoć oboljelima, očuvanje kvalitete života, te organizacija kineziterapije za oboljele. 

Osnivanju Kluba žena liječenih na dojci Kaštela dali su punu podršku i obećali svoju pomoć kaštelanski gradonačelnik Ivan Udovičić, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Kaštela Petar Boljat, te Smiljana Rađa iz splitskog i Milica Cvitković iz sinjskog Kluba žena liječenih na dojci kao i predsjednica Udruge Golubice Kaštela Nikica Protega.    

Sjedište Kluba žena liječenih na dojci Kaštela privremeno će, dok ne pronađu adekvatan prostor, biti u Pastoralnom centru u Kaštel Lukšiću, a vježbe potrebne za rehabilitaciju oboljelih žena organizirat će se u nekoj od školskih dvorana u Kaštelima.

Kontakt osobe Kluba žena liječenih na dojci Kaštela: Slavica Peljić- Ozretić, tel. 021 230 944 i Pavka Pavlinović, mob. 098 96 82 753.

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Za obidon će konte Rade: "Poasti šta je žigerica dilč/garbo fenomenalna! Boju davno nisan jija, od kad mi se pokojna baba nabola na ono...
Miljenko i Dobrila u 642. nastavku posvojili svoje kidnapirano dite kojega se ne sićaju. Gori su od Santa Barbare.
"a kada će bit u starome na brcu?" Nema šanse, M i D su iz Lušića, izmislite svoje nesritnje ljubavnike. Mogu bit i priko magistrale.
"4410, mora bit da je ovo ZLOČESTI (broj). Vjerujem kad je RERA vozila prema Sinju ispa je, jadan, iz ferate pa zaluta u Kaštila." Žal...
Gori pritisak je jedino bija za zimsku olimpijadu sarajevu sa vučkon.
Steta da je mladji sudac sa dvi kljucne greske izbacija Dobrilu...valjda nece vise sudit da ne bi jos koga zeznija
U grmu se nešto maklo ! Lovac hitri puškom oči zatvara pred paklom kao da je bijesnom pasu mačka pod petama, teški prasak dim se vije...
Manifestacija o kaštelanskim ljubavnicima započinje u subotu Otvoreni dani Miljenka i Dobrile KONCERT ZA MILJENKA I DOBRILU Miljenko i ...