hren
 
Udruga "GOLUBICE" Kaštela protekle je subote pod pokroviteljstvom Grada Kaštela u TC Kaštela organizirala akciju „Dan narcisa“ kako bi se ukazalo na važnost prevencije raka dojke. Članice Udruge uz pomoć učenika OŠ „Ostrog“ iz Kaštel Lukšića, štićenika Doma za djecu „Miljenko i Dobrila“, kao i štićenika Centra „Mir“ iz Rudina, te predstavnica Zajednice žena Katarina Zrinski Kaštela, u manje od 2 sata prodale su 2300 komada narcisa, te prikupile lijepu svotu novca za preventivne akcije i pružanje psihofizičke pomoći oboljelim ženama.

Osim toga prikupljeno je više od 70 potpisa žena koje žele besplatno genetičko testiranje na rak dojke, a koje će, kad se prikupe podaci iz cijele županije, organizirati Hrvatski forum protiv raka dojke EUPOPA DONNA HRVATSKA. 

Udruga Golubice Kaštela od 1. travnja u svojim prostorijama u Ulici Ante Beretina 4 u Kaštel Novom tijekom jutra imat će stalna dežurstva kako bi bile što dostupnije građanima, a također će organizirati edukativne radionice u kaštelanskim osnovnim školama.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara