hren
U vrijeme školskih i županijskih natjecanja, krajem mjeseca siječnja održana je i 13. Vjeronaučna olimpijada. Od 26.01. do 29.01. 2009. u Kaštel Novome, u organizaciji Udruge mladih „Bl. Ivan Merz“ Kaštela, župe Kaštel Novi i OŠ „Bijaći“ za pobjedu se borilo 277 natjecatelja organiziranih u 71 ekipu.

U ovogodišnjoj olimpijadi sudjelovali su učenici od 3. do 8. razreda OŠ „Bijaći“ i OŠ „prof. Filipa Luksa“ iz K. Starog. Tema je bila „Franjo Asiški u izgradnji Crkve“, a učenici su pokazali zavidno znanje, te su se na pobjedničkom tronu našle dvije ekipe. „Sv. Ante“ iz VII.a razreda OŠ „Bijaći“ u sastavu: Doris Guja, Fani Danilo, Anita Brajković i Marta Dumančić, te ekipa „Sv. Leopolda Mandića“. Iz VIII.c razreda OŠ „Filip Lukas“ Kaštel Stari: Petra Baković, Jelena Grbeša, Kristina Botić i Marija Antoaneta Bašić.

Kao i svake godine, tijekom natjecanja organizirana je i akcija sakupljanja starog papira koja je održana u utorak 27.01. U samo jedno poslijepodne sakupljeno je 10,5 tona papira. Sakupljeni papir bit će dostavljen tvrtki PAN SPLIT koja će nagraditi jednodnevnim izletom najuspješnije ekipe s natjecanja.

Foto: M.Žuvela


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost)

  ovo smatram jednom velikom gluposti .. .. da nije tragicno - bilo bi smisno

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  ovo je supper :grin svaka godine sudjelujen pre zakon je!! nastavite tako!! ;) 8) :grin :) :) :) :)

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  haha

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  kako ih nije sram s nedokazanim teorijama doc u skolu!!sve da su najbolje,i najtocnije,u skoli su egzaktne (dokazane) znanosti..to je definicija skole..a vjeronauk je trojanski konj..cim rh uddje u eu,trazit cu osobno da u skoli sve vjere svita budu zastupljene jednakim brojem sati..po nacelu ravnopravnosti..jer zakonski na to imaju pravo..zao mi je samo sta nisam osnova svoju vjeru dok je za to bilo zakonskog temelja bez velikih soldi i sljedbenika..teorija bi mi bila da crkva prica pixdarije,i obmanjuje ljude..trazija bi iz proracuna novaca koliko i crkva dobije..i da ju se sprovede unutar njenih crkvi..a ne u skole bolnice i sve druge institucije da cicaju odsvukud..

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  goste 167 pricas gluposti.
  a znas kako se kaze svak se cese tamo di ga svrbi

  oko 12 godina prije
 • spasitelj (Gost)

  Bolje bi bilo da su organizirali olimpijadu anti drogasi jer je to u ovom momentu puno, puno vaznije .

  oko 12 godina prije
 • ma dosta (Gost)

  ovo je super i svaka cast svim nastavnicima koji su organizirali vjeronaucnu olimpijadu...dica ode uce i zabavljaju se...a pobijednik dobije izlet ...stvarno svaka cast..iz godine u godine sve bolje...a vama kojima se to ne svida sutite.!!!.. :upset ;)

  oko 12 godina prije
 • ocjena 5 (Gost)

  puno je lipše vidit dicu u crkvi nego po kafićima

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  mislim da bi ih još lipše bilo vidit u sportskim dvoranama!!! :grin

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  Natjecanje koje dite če bit više indokrinirano u šuplje teorije i koje če bit ispranijega mozga, svi smo mi hipnotizirani. :eek

  oko 12 godina prije
 • (Gost)

  čestitam svim sudionicima - ovo je lipo dica se zabave, nauče i skupe papira za preradu, ma svaka čast, samo naprid

  oko 12 godina prije
 • kaštel starii (Gost)

  eee najbolji smo samo tako nastaviteeee

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij