hren
 

moz1e.jpg (7966 bytes)Aktualne europske prvakinje, Kaštelanske mažoretkinje, danas putuju u švicarski gradić Bienne Biele kako bi u punom sjaju zablistale, braneći boje Republike Hrvatske na Europskom prvenstvu.
Četiri godine zaredom prvakinje Europe s devet zlatnih, sedam srebrnih i dvije brončane medalje, i 27 zlatnih, 17 srebrnih i sedam brončanih odličja s državnih natjecanja, djelo su profesionalnog rada kaštelanskih mažoretkinja. Na prvenstvo putuje 41 mažoretkinja iz tri grupe uzrasta. Tako će seniorke i juniorke nastupiti u C kategoriji, dok će kadetkinje nastupati u A i C kategoriji.

 Autorice koreografija ujedno i trenerice najboljih u Europi su dvojac Alena i Ivona Rako.
Za razliku od mažoretkinja drugih gradova, Kaštelanke nemaju problema s financijskim sredstvima, te raznim uvjetima u kojima rade, kazala nam je predsjednica Mirjana Ojdenić. Kao i prošlih godina, isprsio se grad Kaštela na čelu s gradonačelnikom Antom Sanaderom i kaštelanskim dogradonačelnikom Predragom Zekićem, a financirali su kompletnu opremu, kao i veliki dio financijskih troškova puta. Kaštelanke se i dalje hvale kako su lipje neg Splićanke, no hoće li se i ove godine hvaliti da su najbolje u Europi, ostaje nam da vidimo 9. listopada.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • angie_mažoretkinja (Gost)

  ovo mi je najdraža koreografija ikad otplesana u životu!!! ovaj početak mi se posebno sviđa... i baš je lipa slika... na Valovu

  oko 14 godina prije
 • jasmina_mažoretkinja (Gost)

  i meni isto!!!!!! i najbolje sastavljena koreografija!!!!! svaka čast trenericama

  oko 14 godina prije
 • dane (Gost)

  svaka čast kaštelanskim mažoretkinjama. lipi pozdrav

  oko 14 godina prije
 • XY (Gost)

  NISTE LOSE...! :roll :roll :roll :roll

  oko 12 godina prije
 • TINA (Gost)

  CURE, SAMO NAPRIJED.
  :p

  oko 12 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij