hren
 
Sve miriše na kišu, ako je suditi prema prognozama stručnjaka iz Pomorskoga meteorološkog centra Split, što znači da je odzvonilo babljem ljetu.
— Već potkraj subote postupno će se naoblačiti, a u noći na nedjelju moguća je slaba kišica. Sutra, u nedjelju, bit će umjereno do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom — najavljuje dežurni meteorolog splitskog Centra Marijan Tadin. Najviše kiše očekuje se u noći između nedjelje i ponedjeljka, a i sam ponedjeljak će biti oblačan s kišom. U utorak nas čeka slaba bura i sjeverozapadni vjetar, a od sredine sljedećeg tjedna uslijedit će pogoršanje vremena s kišom, pa će i temperatura pasti za koji stupanj, no ipak ne bi trebalo puno zahladnjeti, pojašnjava Tadin.
Tko se ne može pomiriti s odlaskom ljeta i kišnim kapima jeseni, može još malo uživati u kupanju jer je temperatura mora između 20 i 23 stupnja. Jedino je problem što su tuševi, na primjer na Bačvicama, gdje posljednjih dana vrvi od kupača kao usred ljeta, "presušili" i prije najave kišnih dana.
KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij