skolica za mamu mala

ŠKOLICA ZA MAMU I TATU
Udruga Kućica sretnog djetinjstva uz podršku Grada Kaštela ovog utorka, 3. svibnja, organizira predavanje/okrugli stol na temu „Kako uspješno odgajati dijete“, koje će se održati u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, s početkom u 17 sati.

Na predavanju će sudjelovati stručnjaci iz područja predškolskog odgoja i psihologije, koji će zainteresiranim roditeljima prenijeti znanja, metode i korisne alate koje mogu primijeniti u roditeljskom odgoju djece te im pomoći naći odgovor na pojedina pitanja o ponašanju djece.

Na predavanju će tako sudjelovati stručnjakinja za Montessori odgoj Mirjana Alfirević Zec, psihologinja Dalma Luketin, odgojiteljica – savjetnica Rossana Bosnić i odgojiteljica u vjeri Ivana Batina

Sudjelovanje na predavanju je besplatno i nisu potrebne prijave.

- Zamislite i zaželite interaktivno predavanje sa stručnjacima iz grane predškolskog odgoja, psihologije, nutricionizma i agronomije koja će Vam prenijeti znanja, metode i korisne alate koje, ako ste aktivan slušatelj, možete odmah primijeniti u svom roditeljskom stažu - bez obzira radi li se o dohrani Vašeg djeteta, utjecaju ekrana na nj ponašanje ili pak svakodnevne situacije u kojima, kao brižna majka ili otac - ne znate tko će 'izvući deblji kraj'? Zaintrigirani ste i želite znati više? Dođite na besplatno predavanje kojim vas časti udruga Kućica sretnog djetinjstva uz pokroviteljstvo grada Kaštela – poručili su iz udruge.

Udruga Kućica sretnog djetinjstva tijekom svibnja u Kaštelima planira i održavanje još jednog predavanja te radionica, na kojima će obuhvatiti teme kako ekrani utječu na ponašanje djece te o početku dohrane i prehrami starije dojenčadi.

skolica za mamu


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno