hren
 
DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA 2008.
U organizaciji Hrvatskog autokluba i Centra za vozila Hrvatske i ove se godine u vremenu od 2. do 7. lipnja u svim stanicama za tehnički pregled vozila (redovnim i preventivnim) u cijeloj Hrvatskoj provodi preventivno-sigurnosna akcija „Dani tehničke ispravnosti vozila“.

Akcija se sastoji se od besplatnog tehničkog pregleda vozila, a ima za cilj potaknuti vozače na kontrolu ispravnosti vlastitog vozila, kako bi sigurno sudjelovali u prometu, odnosno kako bi se izbjegle prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila.

Prema riječima organizatora, akcija ima isključivo preventivno-sigurnosni karakter bez primjene represivnih mjera, u potpunosti je dragovoljna, a težište joj je na pružanju savjetodavne pomoći o uklanjanju eventualno utvrđenih nedostataka na vozilu.

Iz  Hrvatskog autokluba pozivaju sve vozače koji imaju potrebu izvršiti preventivni tehnički pregled svog vozila da se jave u najbližu stanicu za tehnički pregled vozila kako bi se utvrdila tehnička ispravnost njihovih vozila, te kako bi ih se savjetovalo o uklanjanju eventualnih neispravnosti i kako bi se na taj način pridonijelo povoljnom stanju sigurnosti svih sudionika u prometu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • o (Gost)

  jel to znači da je besplatan tehniki?

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  Ne. Preventivni tehnicki pregled ne ukljucuje EKO test.

  oko 11 godina prije
 • a ja san bija i sve mi je pregledalo + e (Gost)

  d

  oko 11 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara