skola gomilica

Učenici viših razreda škole Kneza Trpimira iz Kaštel Gomilice nakon tjedan dana online nastave i dalje će nastavu pratiti prema modelu C. Odluka je to koju je škola danas objavila uz to da će i dalje učenici nižih razreda u školske klupe i to u tri smjene kao i dosad. Napomenimo, kako je i škola Prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Starog za učenike viših razreda organizirala nastavu prema modelu C do 1. veljače.

- Zbog nepromijenjene nepovoljne epidemiološke situacije u našoj županiji te našoj školi, Stožer civilne zaštite odobrio je odluku da se produži online nastava za učenike od 5. do 8. razreda (model C), u periodu od 31. siječnja do 4. veljače 2022. Pa će se tako nastava za učenike od 1. do 4. razreda organizirati u školi (model A), dok će učenici od 5. do 8. razreda pratiti nastavu online (model C).Iznimke od ove odluke su niži razredi koji su, ili će tek biti, u samoizolaciji. I oni nastavu prate online – stoji u obavijesti na stranicama škole

Iz škole mole roditelje i učenike da redovito prate službenu stranicu škole kako bi bili pravovremeno obaviješteni o mogućim novostima i promjenama.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno