autocesta

NEĆE BITI GOTOVA DO POČETKA TURISTIČKE SEZONE
Stara kaštelanska cesta od zračne luke put Resnika, odnosno do Škabrnjske ulice uskoro bi trebala postati gradilište. Na njenu rekonstrukciju se čeka već duže vrijeme, a napokon se okvirno zna kad bi radovi trebali početi te koliko će trajati. No, prema svemu sudeći cesta neće biti gotova do početka turističke sezone.

- 11. siječnja 2022. godine potpisan je ugovor o izvođenju radova na predmetnoj rekonstrukciji sa tvrtkom Strabag d.o.o. Ugovorena cijena ugovorenih radova iznosi 22.536.030,71 kuna (bez PDV-a), te je predviđeni rok završetka svih radova šest mjeseci od dana uvođenja u posao. Ugovor o nadzoru je u postupku sklapanja. Planiran početak radova, tj. uvođenje u posao je tijekom veljače – kazala je Tamara Paić iz Hrvatskih cesta.

Kako sada stvari stoje, rekonstrukcija navedene prometnice neće biti gotova do sredine kolovoza te će se dočekati još jedna turistička sezona s velikim prometnim radovima i to na dijelu ceste kojom je i inače promet jako gust, a posebno u ljetnom periodu zbog blizine zračne luke.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno