skola bracaradic

Zbog velikog broja zaraženih učenika i prosvjetnih djelatnika pojedine škole u Splitsko-dalmatinskoj županiji će i dalje nastavu imati prema modelu C, odnosno online. Od 150 osnovnih i srednjih škola u županiji, njih sedam je zatražilo nastavu na daljinu, među njima nije niti jedna kaštelanska škola.

Prema dostupnim podacima, početkom prošlog tjedna od ukupno 55 tisuća učenika u Splitsko-dalmatinskoj županiji zaraženo je bilo njih 957 te su bila 253 covid pozitivna djelatnika i njih 11 u samoizolaciji.

S obzirom na covid brojke, među školama koje su početak nastave u ovoj godini imali online je bila i SŠ braća Radić iz Kaštel Štafilića, no kako se epidemiološka slika u školi popravila, nastava u ponedjeljak, 17. siječnja će se održavati u školi.

- Sljedeći tjedan će se nastava odvijati prema redovitom rasporedu i to A smjena ujutro, B smjena popodne. Molimo sve učenike i nastavnike da se strogo drže epidemioloških mjera (nošenje maski, držanje razmaka). Želimo svima puno uspjeha u radu i ostanite zdravi! – stoji na facebook stranici škole braća Radić u potpisu ravnateljica Marija Kezele.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno