rotary kastela

Rotary Klub Kaštela objavljuje natječaj za stipendiranje izvrsnih i redovitih studenata visokih učilišta u Republici Hrvatskoj za 2021./2022. školsku/akademsku godinu

Uvjeti natječaja:

1. Dodjeljuju se ukupno tri stipendije, za redovitog studenta/studenticu visokih učilišta.

2. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju redoviti studenti na preddiplomskim sveučilišnim studijima, diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima na nekom od visokih učilišta u Republici Hrvatskoj ako:

  • imaju prijavljeno prebivalište na području grada Kaštela,
  • nisu, osim iz opravdanih razloga, ponavljali godinu studija (vrijedi za studente trećeg i kasnijih semestara studija),
  • prosjek ocjena iz položenih ispita u dosadašnjem studiju najmanje 4,0 (vrijedi za studente trećeg i kasnijih semestara studija), odnosno,
  • prosjek ocjena zadnje godine srednjoškolskog obrazovanja najmanje 4,5 (vrijedi za studente koji su upisali prvu godinu studija),
  • nisu stariji od 26 godina,
  • ne ostvaruju pravo na stipendiju po nekoj drugoj osnovi

3. U slučaju istih uvjeta prednost pri dodjeli stipendija imaju pristupnici koji su lošijeg socijalno-ekonomskog statusa, pristupnici bez jednog ili oba roditelja te pristupnici iz obitelji s petero i više djece. 

Novčani iznos stipendije:

Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od deset mjeseci trajanja akademske godine.
Mjesečni iznos stipendije za studenta/studenticu je 800 kn
Odabranim stipendistima stipendije će se isplaćivati do 15. u mjesecu za prethodni mjesec, počevši od 1. listopada tekuće godine, dok će se stipendija za listopad i studeni uplatiti retroaktivno nakon odabira.

Rokovi i potrebna dokumentacija:

1. Obrazac za prijavu dostupan je na sljedećoj poveznici ObrazacZaPrijavu

2. Obrazac za prijavu potrebno je ispuniti elektronički te zajedno s ostalom obveznom dokumentacijom poslati elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

3. Rok za prijavu je 23.12.2021. godine

4. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni elektroničkim putem do 10.1.2022. godine.

5. Pristupnici cjelokupnu dokumentaciju dostavljaju u presliku. Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na oba spola. 

Dodatne informacije:

Za sva dodatna pitanja i informacije o natječaju obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ROTARY KLUB KAŠTELA
Don Frane Bege 27
21214 Kaštel Kambelovac
https://www.facebook.com/RotaryKastela/


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada