cijepljenje covid

U PROSINCU CIJEPLJENJE SE NASTAVLJA SVAKI PONEDJELJAK I UTORAK
Početkom ovog tjedna u Kaštel Novome se provodilo organizirano cijepljenje protiv covida 19 kojeg su organizirali Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, uz potporu Stožera Civilne zaštite Kaštela i gradskog Crvenog križa. Od ukupnog broja cijepljenih u ponedjeljak i utorak, 30 posto je primilo prvu dozu cjepiva.

Prema informacijama koje smo dobili od kaštelanskog Stožera u ponedjeljak je cijepljeno 235 osoba, od toga je prvu dozu dobilo njih 76, a booster 129 osoba.
Dok je u utorak cijepljenju pristupilo 215 osoba, 73 je primilo prvu dozu, a 91 osoba booster dozu.

Time je u protekla dva dana cjepivo primilo 450 osoba, od toga njih 149 je cijepljeno prvom dozom te će isti tek za najmanje 22 dana moći pristupiti cijepljenju drugom dozom. Među cijepljenima je bilo 220 osoba koji su primili booster dozu, koja se prima šest mjeseci nakon druge doze.

Dodajmo, kako je još od najave uvođenja covid potvrdama u javnom sektoru koje su obavezne od sredine studenog, u Kaštelima organizirano cijepljenje u šest navrata, od 11. studenog do danas.

Kako su najavili iz Doma zdravlja  Splitsko-dalmatinske županije, tijekom prosinca u Kaštelima će biti organizirano cijepljenje svaki ponedjeljak i utorak do kraja mjeseca. Detalje termina cijepljenja ćemo naknadno objaviti.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada