hamburgeri

Udruga maslinara Kaštela „Mastrinka“ u sklopu projekta „Aktivna i kvalitetna starost“ organizira kulinarsku radionicu za umirovljenike na području Kaštela koja će se održati u ponedjeljak, 29. studenog 2021. s početkom u 10 sati u dvorcu Rušinac, u Kaštel Lukšiću.

Na radionici sudionici će imati priliku vidjeti kako profesionalni kuhar priprema brza jela, umake i zalogajčiće koje i sami mogu pripremiti i poslužiti svojim ukućanima ili gostima. U planu je priprema mini burgera, brusketa s pršutom i kozicama, pileće roladice, paštete od bakalara s hrskavom pancetom i namaz od boba. Kao i do sada kulinarska radionica bit će odlična prilika za izmjenu kulinarskih iskustava, razmjenu recepata i ugodno druženje uz poštivanje epidemioloških mjera.

S obzirom da je broj sudionika ograničen pozvani su svi zainteresirani da se što prije prijave za sudjelovanje na broj 095/851-5482 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sudjelovanje je besplatno no radi potvrde statusa umirovljenika potrebno je priložiti kopiju osobne iskaznice i presliku rješenja o mirovini.

Projekt „Aktivna i kvalitetna starost“ započeo je u lipnju 2020. i provodit će se do lipnja 2022. Nositelj projekta je Udruga „MI“ – Split, a partneri su: Gradovi Split, Solin i Kaštela te Udruga Sveti Jeronim, Gradsko društvo Crvenog križa Solin, Udruga maslinara Kaštela „Mastrinka“ te Udruga Vita PLUS – udruga za palijativnu skrb. Kroz projekt je planirano uključivanje 350 umirovljenika iz Splita, Solina, Kaštela i Podstrane.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.918.089,61 kuna, bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda i iz državnog proračuna.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij