dani turizma mala

NA DANIMA HRVATSKOG TURIZMA
Na Danima hrvatskog turizma koji su sinoć završeni u Dubrovniku, dodjeljeno je nekoliko godišnjih turističkih nagrada kao i 22 nagrade „Čovjek  - ključ uspjeha“ za najbolje djelatnike u turizmu, a među dobitnicima ovih vrijednih nagrada koje dodjeljuje Ministarstvo turizma  i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora našlo se i ime jednog Kaštelanina Marka Džolića.

Marko Džolić nagradu je primio za najboljeg djelatnika u nautičkom charteru, a zaslužio ju je na mjestu zapovjednika guleta “Maske”, Wind Rose & Sailing iz Kaštel Kambelovca. Kapetan Džolić rođen je 1989. godine, završio je pomorsku školu i studij u Splitu. Svoje prve plovidbe započeo je kao jedriličar, a već nakon četiri godine plovidbe unaprijeđen je u kapetana. Iskustvo, odgovornost, znanje i nadasve izniman odnos prema gostima tek su neke od odlika koje Džolić posjeduje i koje su mu donijele ovu vrijednu nagradu.

Sa šireg splitskog područja nagrada „Čovjek - ključ uspjeha“ osim Džoliću, pripala je i konobaru Anđelku Duvančiću iz Trogira

Nagrade za najbolje djeelatnike u turizmu dobili su i agencijska djelatnica Ines Poljak Aritonović iz Kašine, turistički vodič Lidija Begić iz Dubrovnika, u prodaji i marketingu Hrvoje Anić iz Pakoštana, animatorica Ana Maričić iz Makarske, recepcioner Mira Fabo, kuharica Snježana Jokić iz Novog  Vinodolskog te hotelska domaćica Ana Bilić iz Mlina.
Najbolji pružatelj usluga ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu je ove godine Igor Salak iz Novog Zvečeva, domaćin turističkog seljačkog gospodarstva Tatjana Balja iz Garešnice, dok je najbolji policajac Zoran Škoro iz Crikvenice, a vatrogasac Dino Kozlevac iz Istre.

dani turizma tekst

Djelatnik godine u pomorskom prijevozu je Aleks Banić iz Poreča, u zračnom prijevozu Marija Budeš iz Zadra, a u cestovnom Dragan Koruga iz Zagreba.
Najbolja prodavačica je Nevenka Kovilić iz Nacionalnog parka Krka, a spasitelji na plažama Luka Žunić i Nikolina Dukić iz Zadra.
U zdravstvenom turizmu nagrađena je Vlasta Brozičević iz Selca i Rijeke, u marinama Filip Koljančić iz Pule, a u nautičkom charteru dok je najbolja u brodarstvu Ivana Tomljanović iz Crikvenice.

Dodijeljene su i turističke nagrade "Anton Štifanić" Javnoj ustanovi Park prirode Biokovo i pojedincu Goranu Rihelju iz Vinkovaca.

Posebno priznanje za izniman doprinos turističkoj 2021. godini dobili su Hrvatska gorska služba spašavanja (i Ministarstvo unutarnjih poslova - Ravnateljstvu civilne zaštite.

Nagradu za životno djelo dobio je Miroslav Dragičević, međunarodno priznati hotelsko-turistički stručnjak, menadžer i konzultant, koji je na turističkoj sceni već punih 50 godina.

Foto: HTZ


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada