groblje

Petu godinu za redom, Grad Kaštela organizira besplatan prijevoz na groblja uoči blagdana Svih Svetih. U subotu, 30. listopada 2021. g. osiguran je prijevoz kombi vozilima za sve one koji iz bilo kojeg razloga nemaju prijevoz do posljednjeg počivališta svojih najmilijih, javlja Grad Kaštela.

Prve vožnje predviđene su za 8 sati ujutro, a posljednje s mjesnih groblja u 17:30 sati. Polazak bi iz mjesta bio na puni sat, a povratak s groblja bi bio na pola sata. Na raspolaganju je 6 kombi vozila (8+1), a raspored je sljedeći:

Kaštel Sućurac, polazak s autobusne postaje kod osnovne škole s obaveznim stajanjem na bivšem okretištu popularne ex "duje".

Kaštel Gomilica, polazak sa sjeverne postaje u Naselju s obveznim stajanjem na sjevernoj postaji kod  župne crkve.

Kaštel Kambelovac, polazak s južne autobusne postaje  Baletna škola sa obaveznim stajanjem na južnoj postaji kod Dudanova parka.

Kaštel Lukšić, polazak sa sjeverne postaje kod osnovne škole.

Kaštel Stari, polazak s južne postaje kod Vatrogasnoga doma.

Kaštel Novi i Kaštel Štafilić, polazak sa sjeverne postaje kod Puta Blata sa obaveznim stajanjem na sjevernoj postaji  kod vrtića Maslina.

– Još 2017. kada sam po prvi put preuzeo dužnost gradonačelnika, uveden je prijevoz kombi vozilima do groblja povodom blagdana Svih Svetih, što se posebno odnosi na naše starije sugrađane i na sve ostale koji žive na području Kaštela, a nemaju prijevoz. Kombije će biti lako prepoznati jer će imati istaknutu oznaku za prijevoz do groblja – poručuje gradonačelnik Denis Ivanović.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada