letovi zracni

I ove nedjelje zabilježen je respektabilan broj destinacija prema kojima se moglo letjeti iz zračne luke na Resniku iako se ljetni red letenja bliži svom kraju. Iz Kaštela se tako jučer moglo letjeti prema 16 stranih odredišta, odnosno 10-ak različitih europskih država. Od domaćih odredišta, let je bio samo za Zagreb prema kojem je prometovala Croatia Airlines.

Najveći broj letova u splitskoj zračnoj luci zabilježio je najveći domaći avioprijevoznik, sveukupno osam odlaznih letova prema četiri različite destinacije. Croatia Airlines prometovala je prema Zagrebu, Munchenu, Frankfurtu i Rimu, prenosi Croatianaviation.com.

Od stranih zrakoplovnih prijevoznika iz Splita su letjeli Eurowings prema Stuttgartu, Hamburgu i Dusseldorfu, EasyJet prema Baselu, Bristolu, Londonu (Luton) i Glasgowu, Luxair prema Luxembourgu, Jet2 prema Londonu (Stansted) i Birminghamu, Condor prema Frankfurtu i Dusseldorfu, Austrian prema Beču, Lufthansa prema Munchenu i Frankfurtu, KLM prema Amsterdamu, Transavia prema Parizu (Orly) i Ryanair prema Dublinu.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij