brujet

Udruga maslinara Kaštela „Mastrinka“ u sklopu projekta „Aktivna i kvalitetna starost“ organizira kulinarsku radionicu za umirovljenike na području Kaštela koja će se održati u petak, 22. listopada 2021. s početkom u 9 sati u dvorcu Rušinac, u Kaštel Lukšiću. 

Kogo Tomislav Zoko demonstrirat će pripremu ribljeg glavnog jela, brudeta od miješane ribe s makaronima, a  sudionici će imati priliku uz profesionalnog kuhara usvojiti znanja za pravilan odabir i kombinaciju namirnica, s naglaskom na jela sa zdravim autohtonim namirnicama Dalmacije.

S obzirom da je broj sudionika ograničen pozvani su svi zainteresirani da se što prije prijave za sudjelovanje na broj 095/851-5482 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sudjelovanje je besplatno no potrebno je priložiti kopiju osobne iskaznice i presliku rješenja o mirovini.

Projekt „Aktivna i kvalitetna starost“ započeo je u lipnju 2020. i provodit će se do lipnja 2022. Nositelj projekta je Udruga „MI“ – Split, a partneri su: Gradovi Split, Solin i Kaštela te Udruga Sveti Jeronim, Gradsko društvo Crvenog križa Solin, Udruga maslinara Kaštela „Mastrinka“ te Udruga Vita PLUS – udruga za palijativnu skrb. Kroz projekt je planirano uključivanje 350 umirovljenika iz Splita, Solina, Kaštela i Podstrane.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.918.089,61 kuna, bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda i iz državnog proračuna.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij