zlatna kuna

Danas su u Splitu, u organizaciji HGK - Županijske komore Split, dodijeljena priznanja Zlatna kuna, koja se dodijeljuju najuspješnijim tvrtkama s područja županije, a među dobitnicima ove je godine i trgovačko društvo Tommy.

Tommyju je Zlatna kuna pripala u kategoriji velikih društava, u kategoriji malih društava dobila ju je tvrtka Marino trans iz Otoka i u kategoriji srednjih društava dobitnik je tvrtka G.T. trade iz Splita.

Ovom prilikom dodijeljena su i posebna priznanja, a ona su pripala Institutu za oceanografiju i ribarstvo iz Splita, hotelu Park iz Splita, Društvu arhitekata Splita, tvrtki Geoprojekt te prim. dr. sc. Željki Karin, ravnateljici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.

U ime trgovačkog društva Tommy na Zlatnoj kuni zahvalio se Dario Mamić, direktor korporativnih djelatnosti.

- Zahvaljujemo se Komori što prepoznaje naša ulaganja. Mi imamo jednu tržišnu poziciju koju smo krvavim radom stekli, borimo se s konkurencijom. To je rezultat kontinuiranog ulaganja i investicija, kako u trgovačke kapacitete, tako i u ljudske resurse - rekao je Mamić, osvrnuvši se i na zaposlenike Tommyja.

- Posebno bih volio naglasiti ulogu naših zaposlenika koja je nemjerljiva. Upravo u ovo pandemijsko vrijeme pokazali su našu snagu jer smo očuvali i održali lanac nabave i omogućili normalno funkcioniranje društva i tržišta - ustvrdio je Mamić.

Foto: Dalmacija.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij