marica tadin

Na Svjetski dan učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagradilo je najbolje odgojno- obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 511 najuspješnijih u školskoj godini 2020./2021. godini kojima je uručeno priznanje, ali i novčana nagrada. Među najboljima je Marica Tadin profesorica glazbene kulture te nastavnice razredne nastave Benita Vladušić i Terezija Zokić.

Terezija Zokić nastavnica je u Osnovnoj školi Bijaći u Kaštel Novom. Nagrađena je za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.

Benita Vladušić nastavnica je u Osnovnoj školi Bijaći u Kaštel Noviom.  Nagrađena je za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji te rad na projektima.

Marica Tadin profesorica je u Osnovnoj školi Majstora Radovana u Trogiru i u Gimnaziji u Kaštel Novom. Nagrađena je za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, prijevod udžbenika, autorstvo udžbenika, sudjelovanje u projektima te unaprjeđenje rada škole.

- Sigurna sam da u Kaštelima ima još jako puno prosvjetnih djelatnika koji su zaslužili ovu nagradu, jer su jako aktivni. S toga bi ih pozvala da se prijave sljedeću godinu i da ne zaziru od prijava, posebno ako imaju dovoljan broj bodova. Treba samo malo sjesti za kompjuter i posložiti svoja postignuća – kazala je Tadin.

- Neko je na dodijeli kazao inženjeri rade nove automobile, umjetnici nova djela, književnici pišu nove knjige, a svima njima je nekada trebala pomoć u čitanu…- ispričala je Tadin u želji da naglasi koliko je poziv učitelja jako bitan.

I ovu godinu održana je online dodjela na kojoj se nagrađenima obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitavši im na trudu i profesionalnosti u radu s učenicima.

- Iznimno sam ponosan na izvrsne napore i trud uložen u realizaciju prošle školske godine, koja je unatoč pandemiji i potresu većim dijelom održana u učionicama. I provedena istraživanja pokazuju koliko je to pozitivno utjecalo na mentalno zdravlje djece i dobrobit učenika, ali i nastavnika. Siguran sam da ćemo zajedno učiniti sve kako bi i ovu školsku godinu naši učenici proveli u školskim klupama sa svojim vršnjacima, u zdravom i sigurnom okruženju – kazao je tom prigodom Fuchs.

Kompletan popis nagrađenih pogledajte OVDJE


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij