stipendije

Gradonačelnik Denis Ivanović raspisao je natječaj za dodjelu stipendija Grada Kaštela za školsku/akademsku godinu 2021./2022. U ovoj školskoj godini dodijelit će se 70 stipendija za uspjeh u školi/fakultetu  (25 učeničkih i 45 studentskih) te 70 stipendija prema socijalnom statusu (25 učeničkih i 45 studentskih).

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendije za uspjeh u školi/fakultetu imaju učenici i studenti koji udovoljavaju uvjetima propisanim u natječaju, a dobitnici Stipendije Grada Kaštela ne mogu istovremeno primati i druge stipendije.
Učenik/student može istodobno podnijeti prijavu za dodjelu stipendije i prema uspjehu u školi/fakultetu i prema socijalnom statusu. Kandidat može ostvariti samo jednu stipendiju.

Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija Grada Kaštela bit će objavljen u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava, a svaki kandidat može podnijeti pisani prigovor na listu u roku 8 dana od dana objavljivanja liste na službenoj web stranici Grada Kaštela.

O prigovoru odlučuje gradonačelnik u roku od 8 dana po isteku roka za dostavu prigovora.

Prijave za dodjelu stipendija dostavljaju se na obrascu koji se može skinuti OVDJE.

Prijave za dodjelu stipendija, sa potrebnim prilozima, kandidati mogu dostaviti do zaključno 20. listopada 2021. godine, na adresu:

Grad Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove, Braće Radić 1 sa naznakom Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Kaštela

Ako je kandidat maloljetna osoba Prijavnicu potpisuje roditelj/skrbnik. S dobitnicima stipendije Grad Kaštela sklopit će ugovor o stipendiranju. Ugovor o stipendiranju potpisuju gradonačelnik Grada Kaštela i stipendist. Ako je stipendist maloljetna osoba ugovor potpisuje roditelj odnosno skrbnik.

Pravilnik o dodjeli stipendija možete pogledati OVDJE

Cijeli tekst natječaja pogledajte OVDJE


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij